Ha valaki 30-40 évesen is szűz még,annak a személynek a családja,a szülei is hibásak ebben?
Talán mégis átjött, hogy hogyan gondoltam. Vérszerinti apám elhagyott, anyám (talán inkább szerencsémre) nem házasodott össze újra így nem volt nevelőapám sem...
Ez inkább egy közvetett hátrány. Nem kaptam viselkedésmintát, nem volt apa-fia viszonyom, és az én (biológiai) apám azért értett jópár dologhoz, de ezeket nem adta tovább...
Konkrét 100% beváló csajozási módszert persze nem is kaphat az ember... de na, az elavult "tapasztalat" a fatertól is több, mint a semmi... :D
Hogy berögződjön egy rossz minta? Nem, nem jobb.
Amit meg akarsz, azt meg tudsz tanulni... ha érdekel valóban, akkor meg már tudnád. Engem anyukám (nő vagyok) próbált főzni tanítani, de a mai napig untat a konyhában tevékenykedés. A varrás viszont érdekelt, és azt youtube-ról megtanultam. (Ha már ilyen kuki-punci alapján leosztott érdeklődési körökről beszélünk.)
Lehet, hogy részben hibásak a szülei is, de egyáltalán nem törvényszerű.
Nekem sok testvérem van, mindannyian kb. ugyanolyan nevelést kaptunk és íme 3 teljesen különböző példa a fiútesók közül (én is fiú vagyok):
- 34 koromig szűz voltam, ugyanis akkor nősültem meg, és nem akartam a feleségemen kívül mással lefeküdni.
- egyik tesóm rögtön suli után megnősült (meg előtte is volt barátnője, nem volt nagyon hosszú ideig szűz)
- egy másik fiútesóm agglegény, és elég sokáig szűz maradt (vagy még mindig az; volt, hogy utalt a témára, de nem kérdeztem konkrétan rá).
Én is szűz vagyok, nem volt még barátnőm és barátaim sincsenek. Egyedül élek. Oka az, hogy egy szótlan kuka vagyok, meg szociális fóbiám is van.
32F
Ha valakinek nem sikerül azzal -vagy olyan- párnak alkalmasnak vélt nővel találkoznia, akkor miért kéne igénytelenül, akárkivel csak úgy szexelnie?
Keres, ismerkedik, de nem találja akit szerethetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!