Ha azt érzed, hogy nem számít senkinek, hogy élsz-e vagy halott vagy, akkor mi értelme van létezni, és napról-napra felkelni?
Mi értelme létezni, ehhez az kell, hogy az egyén megismerje saját magát szerintem. Én azt mondom meditálj, zárd ki magad körül az embereket, negatív gondolatokat. Csak magadra figyelj és gondold át mi az a világban amit szeretsz, akár egy szép hely, akár egy háziállat, bármi és próbáld meg belőle a legtöbbet kihozni, megvalósítani.
Még véletlenül se foglalkozz a negatív, bántó emberekkel, csak magadra figyelj és céljaidra.
Én is sokszor egyedül érzem magam, de jól érzem magam, mert vannak céljaim, sokat a gyerekkoromból merítettem és kemény munkával, kitartással, de megvalósítom őket. Gyakran úgy érzem én sem számíthatok senkire, sokszor tojnak a fejemre, de megyek tovább, nem foglalkozok az emberekkel, nem is lenne értelme, túl sok energiát emésztene fel, stresszel jár azt pedig mindenképpen kerülöm.
Néhány év munka és kitartás után kezdenek beérni a gondolatok, egyre több dolgot valósítok meg és ettől jobban érzem magam, boldogan kezdem minden napom.
Amíg másoktól függessz , másokkal foglalkozol addig nem is leszel boldog, egyszerűen légy önző és foglalkozz magaddal kicsit, egyszer élsz, érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!