Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek van akinek elmondhatját...

Nektek van akinek elmondhatjátok gondjaitokat, bajaitokat? Esetleg egyedül néztek szembe az élettel?

Figyelt kérdés
Hogyan működik ez nálatok? Mármint a problémák és kihívások megosztása másokkal? Én egyedül vagyok, sokszor nagyon nehéz kitalálni hogyan tovább.
2020. febr. 3. 00:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En a barataimmal beszelem meg ezeket, bar kicsit kenyelmetlenul erint, hogy nehogy picsogosnak vagy depresszizalonak higgyenek. Altalaban ok is velem beszelik meg. Ok szoktak is mondani h varnak e valami valaszt vagy most csak ugy mondanak. En szoktam magam tartani a keresukhoz. Van h nem tudok mit mondani, nem jut eszembe megoldas es akkor en is oszinten megmondom. De nalam mindig meghallgatasra talalnak. Vannak ilyen depipartijaim neha es imadom. Gyakran mukodok lelki szemeteskent de engem nem zavar. Ezert altalaban halasak is az emberek. Szerintem ez egy ket iranyu utca es nyiss te is masok fele. Engem pl buszkeve tesz ha valaki annyira bizik bennem, h hozzam fordul ilyen esetekben. Arra figyelj h mindenkinek mas a szeretetnyelve igy lehet, h csak nem veszed eszre, de amugy vki odaado baratod. En peldaul erintessel komunikalok es emiatt sokszor hiszik, hogy nyomulok. Van egy baratom, aki az oszibtesegevel mutatja ki h szeret es torodik velem. Na az neha fajdalmas es pl sokan nem veszik eszre vagy egyenesen bunkonak hiszik szegenyt. Ezekre az apro jelekre figyelni kell. Sok sikert, remelem talalsz valakit aki a tamaszod lehet, szerintem ez nagyon fontos :) 23/L
2021. szept. 17. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!