Hogyan nyugodhatnék meg egyedül, úgy hogy nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
Talán ha lenne valakim kevésbé lennék feszült,frusztrált,kötekedő,elégedetlen és talán jobban is tudnék aludni.Jó lenne így is elérni,egyedül hogy nyugodt legyek,mert hiába vagyok ideges attól nem lesz barátnőm.2020. jan. 14. 21:38
2/7 A kérdező kommentje:
#1-es az se nyugtat meg.
2020. jan. 14. 21:45
3/7 anonim válasza:
Xddddd
Amugy meg relazalj, max xanax
4/7 anonim válasza:
Ismerek pár embert, ugyanilyen rossz tulajdonságokkal, csak nekik veled ellentétben van barátnőjük. A személyiség nem fog megváltozni attól, hogy lesz melletted valaki. Neked kell fejlődnöd, magadtól. Ehhez kell sok tapasztalat és pofon az élettől. Aki tanul ezekből, jobb emberré válik. Tudni fogod, hogy ki mit miért tesz, beleértve magadat is. Ezáltal sokkal megértőbb leszel másokkal és magaddal szemben.
5/7 anonim válasza:
Akár otthoni akár edzőtermi edzés? Nekem segített, meg most is segít. Van barátnőm, de így is le szoktam vezetni a feszültséget, plusz erősebb is lettem.
De barátnő nélkül is segített rajtam, egy próbát mindenképp megér! 😉
6/7 anonim válasza:
pl. szerezz egy barátnőt, erre nem gondoltál?
7/7 anonim válasza:
Ez egy esti ima. Minden este lefekvés előtt mond el.
Senki ne aludjon.
Még te sem, hercegnő,
Ki hideg szobában
A szerelemtől és a reménytől reszkető
csillagokat kémleled.
De rejtvélyem önmagamba zárva vár,
S a nevem senki sem tudja meg!
Nem, nem, azt ajkaidra súgom majd
Mikor felragyog a fény!
És csókom feloldja a csendet,
Mi téged az enyémmé tesz.
Oszoljon az éj homálya, s bukjatok alá, csillagok!
Bukjatok alá, csillagok! Amint itt a hajnal, győzni fogok!
Győzni fogok! Győzni fogok!
itt a zene hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!