Lányok ti hová mentek, ha unatkoztok vagy egyedül vagytok? 24L
Edzeni. Meg amúgy milyen az, hogy unatkozol? 24 évesen? Come on, annyi dolog van amit csinálni lehet. Nincs valami célod ahova menni akarsz és minden nap teszel egy kicsit érte? Vagy hobbid amivel fejleszted magad?
Nálam maximum olyan van, hogy nincs kedvem semmihez de annak meg megkeresem az okát aztán alszok rá egyet vagy valami.
Soha nem unatkozok 😁👌
Folyamat megvan mit csinálok, min ügyködök/alkotok vagy éppen pihenek + napi edzés.
Alapon dolgozom heti 3-4 napot, de az üzletben is mikor nincs vevő nyugiban az asztalon alkotok (ezek saját célú projektek meló melletti vállalkozásomhoz)
Több előnye van, ha ott bent is alkotok:
Az emberek kíváncsiak s szeretik az új, egyedi dolgokat, főleg ahogy látják miből lesz a végeredmény.
Mégtöbb saját vevő, véleményeket is szoktam kikérni. "Önreklámozás"
A többi napon nagyobb projekteken dolgozgatok, weboldalt gyarapítom termékekkel, megrendelőkkel egyeztetek s készítem azokat miket kérnek.
+ Sütök, szűk kis körömben fodrászkodom, tetoválok,egyedi ruhákat szabok-varrok,
párommal utazok (havi 1x messzebb), de szeretünk elmenni fürdőző helyekre, biciklizni, filmet vagy egyebet nézni (nem kötöttünk be tv-t csak netet, ott minden megvan ami kell).
Mivel kreatív vagyok s a művészet több ágán is alkotok nem létező fogalom az unalom. Mindig van ötlet s kidolgozásra váró alkotás.
Barkácsolni is szeretek.
2 bútort kivéve mindet én csináltam.
Az OBI-ban mindig látványosság vagyok, hogy a körszoknyás, zakós, magassarkús "hölgy" "nah már megint mit tetszik vásárolni?"
10x purhab a modellezéshez, dekopírfűrész fej, fa, bútorlap, kellett nagyobb satu is stb 🤫
Ott dolgozó ismerősömtől tudták meg, hogy miket csinálok.
Egyedül is szeretek biciklizni, yogázni, ázni a kádban 2-3órákat, közben:
Egyeztetek levelekben, chat-en, vázlatolgatok.
Kb bepakolom a fél asztalom 🙃
Amikor próbaidőn voltam az egyik üzletben nyélből felvet a faszi, nem csak a megjelenésem miatt, hanem mert "multifunkciós leányzó" ra lelt 😁👌
24 éves vagy... Lenne s kellene mit tenned az életedben, életeddel!
Kezdd el felfedezni önmagad, különben olyan birka leszel, mint az emberek zöme betokosodott aggyal, semmihez értéssel.
Gondolom alja munkát nem akarsz csinálni ló.i. pénzért. 🙃
Hajrá!
Bekapcsolom az Xboxot és Battlefrontozok.
Amúgy meg olvasok, rajzolok, netezek, varrok, takarítok, rendet rakok, kibokszolom a csizmáimat, szórakozásból sminkelek, stb. Csomó mindent lehet itthon is csinálni.
Ha unatkozom, akkor feltalálom magam. Viszont ez általában pont azt jelenti, hogy elvonulok :D
Introvertáltként nekem a legtöbb hobbi, a legtöbb dolog, ami feltölt, az magányos tevékenység.
Netezés, filmezés, főzés, fotózás, akár túrázás. Sportolni még úszni szoktam, és az is egy magányos sport. Szóval nem szoktam unatkozni. Nem hagyom, hogy unatkozzak.
Még az is egy jó hobbi számomra, mikor itt válaszolgatok. megmozgatja az agyamat.
Én ezt élvezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!