Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincsenek barátaim valami...

Nincsenek barátaim valami program egyedül?

Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%

Rengeteg van, számítógépen bármivel eltudod ütni az időt, játék,nézzel vmit,olvasol, zenét hallgatsz, tanulsz akár és mindez ingyen van a szobád kényelméből.

Ennél jobb nem is kell

2020. jan. 27. 11:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk azt ajánlanám, hogy ne temetkezz bele a számítógépbe. Hiszen nem gondolnám, hogy a virtuális dolgok az élet értelmei. Mikor körülötted ott a valóság. Nem tudom hány éves vagy, de ha már elég idős ahhoz, hogy egyedül eljárj bárhova, akkor szerintem sok lehetőséged van.

Én simán elmentem moziba, koncertre, színházba is egyedül. Nem érdekelt mit gondolnak mások, én nem szerettem volna lemaradni semmiről.

De jó program valamilyen sportra járnod és ott találhatsz barátokat, ismerősöket.

Persze lehet a neten is ismerkedni, barátokat szerezni, de nem tudom mennyire tartós lehet egy virtuális kapcsolat.

2020. jan. 27. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Iratkozz be konditerembe. Ha nem akarsz nem kell beszelgetned senkivel, de ha megis ugy alakul, ismerkedhetsz is. Raadasul hasznos is, nem a gep, tv elott ulsz.
2020. jan. 27. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjbel valahova, biztos akad egy-két jófej ember. Lehetőleg nappali programokra, este 10 után csak az alja néppel találkozol az utcán.
2020. jan. 27. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha budapesti vagy, akkor én elmegyek veled valamerre :D
2020. jan. 27. 14:21
 6/13 A kérdező kommentje:
konditeremre én is gondoltam, de nem tudom sajnos melyik gép mire való
2020. jan. 27. 16:29
 7/13 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok nő.
2020. jan. 27. 16:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj sütit.
2020. jan. 28. 03:28
 9/13 ulmi válasza:
100%
Egy normális teremben bátran megkérdezheted az edzőktől, hogy melyik gép mire való. Ez egyébként fel is van tüntetve a gépeken. Hajrá!
2020. jan. 29. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem járok, de a termet én is ajánlom. Sokan fognak segíteni, csak kérni kell hogy mutassák meg. Rengeteg dologra jó. Egészséges, leköt, vonzóbb leszel, önbizalmad ad, emberek közt vagy. Jó barátságok akalunak ki a teremben, de nyilván ott is vannak parasztok. Én inkább úszni szeretek, mert egy kicsit antiszoc vagyok, ennek ellenére sok barátom van. Ott is lehet társalogni fiatalokkal és öreggekel is mikor megállsz pihenni a pálya végén. Idősekkel főleg szeretek, mert sok tapaszalatuk van és az jobban feltölt. Művelődési házakban is szokott lenni egy csomó program. Nagy divat most a futás, ott is nagy cimbizések mennek. SZóval a sport sokmindere megoldás és feltölt. De nekem is hiába vannak barátaim és jó barátaim, akkor is magányos vagyok mivel párom nincsen. Ez már népbetegség vagy inkább világ. De azért fel a fejjel! :) 33/F
2020. jan. 31. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!