Mit tudok csinálni Budapesten egyedül?
Hol jártál eddig és miket csináltál, amiket már unsz?
Én dettó ilyen vagyok, azért kérdem hátha van valami tippem.
Én néha buszozni szoktam. Van bérletem, fogom és megyek, amerre még nem voltam. Ez annyiból is hasznos számomra, hogy nagyon sok járatot ismerek és a bkk futár app nélkül is eltalálok nagyon sok helyre, tudom, mi merre jár és ha úgy van, könnyen tudok másokat is kisegíteni információval.
Szeretek csak ülni, de közben haladni és bámészkodni.
A budai oldalon is jó sétálni. Vagy egy kis zene/kaja/itóka társaságában lemenni a partra, kiülni a sziklákra, azt is szererem, főleg naplementekor. Van egyfajta varázsa.
De be lehet ülni egy csomó helyre is, az ilyen értelmesebb szórakozóhelyeken még akár társasága is akadhat az embernek. Mármint most nem a morrisons szintű xarra gondolok, hanem mondjuk egy Pointer, a krak'n és társaik. Oda azért járnak értelmes arcok is.
Én is állandóan egyedül sétálok meg járkálom budapestet... Most Kedden is megyek... De már nagyon utálom és unalmas de nincs mit tenni. Próbálok ismerkedni is de mindenki levegőnek néz
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!