Nektek van akinek elmondhatjátok gondjaitokat, bajaitokat? Esetleg egyedül néztek szembe az élettel?
Figyelt kérdés
Hogyan működik ez nálatok? Mármint a problémák és kihívások megosztása másokkal? Én egyedül vagyok, sokszor nagyon nehéz kitalálni hogyan tovább.2020. febr. 3. 00:12
11/21 anonim válasza:
Senkit sem érdekel.
Mindenkinek azt mondom amit hallani akarnak, különben őket is elveszteném..
Manapság pörgetem magamban a gondokat, nem tudom lerakni.
12/21 anonim válasza:
Van, de ők külföldiek, akikkel pl. online játékokban ismerkedtem meg és barátkoztunk össze. A közvetlen közelemben sosem tudtam senkivel kialakítani olyan személyes kapcsolatot mint velük, mert senkit sem érdekel és amúgy is nehezebben bízok úgy.
13/21 anonim válasza:
Nincs, és egyre inkább érzem ennek hiányát.
14/21 anonim válasza:
Pár éve 3 személlyel is közeli jó barátságban voltam. Mára minden megváltozott, irigyek , rosszindulatúak, pletykásak, szóval csalódtam.
Van 1-2 ismerősöm, akikkel bizonyos gondokról tudok beszélni, de minden problémáról egyetlen embernek sem.
15/21 anonim válasza:
Az én problémám soha nem szokta érdekelni az embereket és nem is szoktak belekérdezni, ezért aztán nem szokzam róluk beszélni és engem se érdekel túlzottan mások problémája, szoktam ecsetelni, hogy vannak hozzátartozóim, akikkel nagy baj van, és sajnos még így is felnézek rájuk
16/21 anonim válasza:
Senki.És ne sajnáltassa magát itt senki mert aki barátra vágyik is pont szarik rá hogy közeledjen más emberekhez.Nem egy ilyen kérdés van itt hogy nincs barátom így úgy amikor meg az ember rá ír le se szarja :) Tehát én úgy gondolom akinek van kivel kibeszélni mindent az szerencsés akinek nincs meg nem is akarja ki beszélni csak sajnáltatja magát tisztelet a kivételnek..
17/21 anonim válasza:
Nincs, de már nem is érdekel, született magányos farkasként elvagyok egyedül is. Voltak barátaim az évtizedek folyamán, a lelkemet kitettem, de sosem voltam dobogós senki prioritási listáján.
18/21 anonim válasza:
Hét közben nem nagyon, max. telefonon×, hétvégén a szüleimmel×, esetleg a tesómmal beszélve teszem ezt meg. Más nincs.
19/21 anonim válasza:
Két barátnőm akikkel írogat néha, és van egy akivel meg csak néha összeülünk, nekik öntöm ki a lelkem, de mindent igazából egyik sem tud. Édesanyámmal szoktam sok dologról beszélni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!