Ha már kb.3 éve nincs szükségem emberi kapcsolatokra, akkor mondhatom, hogy én egy beteg ember vagyok?
Nem járok el bulizni, de még a barátaimmal is nyögvenyelősen találkozok, ha hívnak. Szüleimmel élek, dolgozom és itthon vagyok, nem járok ezen kívül sehova. Barátnőm már 6 éve nincs, de az első is csak néhány hétig tartott. Tavaly összesen 2 randim volt, abból az egyik csak azért, mert úgy éreztem, egyedül fogok maradni, ezért bepánikoltam, a másikat meg egy lány kezdeményezte, de egyszerűen nem volt az egészhez kedvem. Tehát mai napig fogalmam sincs, mit jelent párkapcsolatban lenni.
Meló után mindig egyedül fekszem a sötét szobámban a telefonom nyomkodva.
Régebben nagyon rossz volt, hogy magányos vagyok, és nincs aki szeret, mára eljutottam oda, hogy én se tudnék szeretni senkit. Nem mosolygok, nem nevetek, legszívesebben mindig csak itthon feküdnék és aludnék egymagam, hogy mindenki békén hagyjon, had pihenjek nyugodta.
Pár hete gondolkodom, hogy én nem szimplán más vagyok mint a többi ember, hanem szimplán van valami bajom, ha ennyire bezárkóztam, valszeg nagyon megbetegedtem lelkileg az utóbbi évben. Eddig igazából fel se tűnt az egész, csak mindig csodálkozom, hogy én másokkal ellentétben kb. tojok az egész világra, meg ami benne történik.
[25F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!