Szerintetek milyen emberi jellemre vall, ha egy 20+ éves ember nem tudja elviselni, hogy nem az övé az utolsó szó?
Akár napok,hetek,hónapok telnek el,és nem tud belenyugodni...
Érdekelne a véleményetek !
Ez egy jó kérdés:D
Szerintem is nagyon gyerekes,éretlen viselkedés ez.
Talán idővel,ha bölcsebb lesz ,és a korral kinövi.
Bár azok a hetek,hónapok nem néznek ki jól.
Gyenge jellem, aki úgy próbál erősnek, okosnak és fontosnak látszani, hogy körömszakadtáig ragaszkodik a maga igazához.
Csatákat nyerhet meg de sorra veszíti el a háborúkat, mert az emberek el fogják hagyni és egyedül marad.
Kövezzetek meg, de ha tudom, hogy 100%-ig nekem van igazam, akkor nem fogok belenyugodni a másik hülyeségébe, nem hagyom, hogy egy pillanatig is úgy tűnjön, hogy neki van igaza és én ebbe belenyugszom.
Pl. ha valaki azt állítja, hogy a (random példa következik) második világháborúnak 1950-ben lett vége, akkor nem fogom ráhagyni a hülyeséget. Pláne nem akkor, ha úgy akarja lezárni a vitát, hogy "jó, akkor te higgy amit akarsz, nem kötelező elhinni amit én mondok". Na az ilyentől a falra tudok mászni.
Egy végtelenül makacs, irritáló és a kákán is csomót találó jellemre vall.
Nem rendelkezik a szokásos társalgási formával.
Aki mindenáron meg akarja győzni a másikat a saját igazáról, annak valami lelki problémája lehet, ezt akarja kompenzálni.
Egy tanult és intelligens emberi szintjét soha nem fogja megütni, mert az képes elfogadni mások véleményét és olykor a kellő pillanatban kiszállni a vitából, míg ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!