Hogyan ismerkedhetnék, barátkozhatnék, ha az egész város utál? :/
Nincsenek barátaim, senki nem barátkozik velem, mindenki kerül. Akárhol megjelenek, mindenhol csak pletykálnak rólam.
Hogyan legyenek barátaim?
25/F :(
29#
Nem egy ember mondta nekem, hogy erőszakos és őket is fenyegette már meg. Egy masik kérdése alatt nekem írkált mindenféle baromságot.
Kérdező!
Mit mondassz majd a rendőrségen? Azt, hogy belinkeltem egy újságcikket? Vagy azt, hogy leírtam, hogy jópár emberrel beszéltem és mindegyik szerint erőszakos vagy? Semmi olyat nem írtam, ami ne lenne igaz.
Én nem változtattam semmit. Leírtam amit eddig tudok.
A kérdezőröl van egy újságcikk, amit én belinkeltem ide. Erre ő fenyegetőzni kezdett, ami miatt én egy pár kérdése alatt ráírtam néhány válaszolóra, meg ismerősökre, hogy ők mit tudnak az ügyről.
Ők írták, hogy jópár embert fenyegetett meg, folyton balhézik, meg üldözési mániájája van. Itt a sztoriban ő az, aki "elfelejt" eleg fontos részleteket leírni.
Mellesleg én egyszer nem írtam le, hogy neki mi az igazi neve, ő pedig folyamatosan írkálja ide a keresztnevem. Anonim oldalon szerintem nem a legetikusabb dolog kiadni a másik ember nevét...
33#
Kérdd ki a moderátoroktól a már törölt kérdéseit, ott lesz a kommentjeikben a fenyegetőzése.
Nah, tegnap Te is belinkeltél rólam egy újságcikket amiben képpel, névvel együtt szerepeltem. Erre még az Édesanyámat is elkezdték szidni...
Másik! Nevezd már meg azokat az ismerősöket! Névvel legyen már nagy az arcuk! Ha itt nem akarod, akkor privátban...
36#
Én csak a verekedős cikket linkeltem ide. A másik nem én voltam. Bennem van annyi gerinc, hogy nem hozom nyilvánosságra a nevedet. Bár lenne rá okom.
Nem érdekel ki volt, de olyanokat írogattak, hogy húzzak el külföldre, meg Anyám is egy balfék... valóságos lincselés volt tegnap.
És szeretném tudni azok nevét akik rólam ilyeneket mondtak!
38#
Én nem linkeltem olyan cikket amiben szerepelt a neved. Ennyi!
Az ismerőseimet meg nem adom ki, nem akarom, hogy zaklatni kezdd őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!