Az egész országban már ilyen elkeserítő a helyzet vagy a nyugati részen még nincs ekkora botrány?
Budapesti vagyok, de teljes mértékben megértelek. Aki járt már a 8. kerület külső részén, az megérti, a plázás példádról meg egy az egyben a Corvin jutott eszembe. Én az egyik külső kerületben élek, de itt is előfordul, hogy ordibálnak egymással a ház alatt, vagy csak itt bandáznak az Audival/Mercivel a parkolóban. A sétálóutcában már nincs balhé, mert 2x2 járőr szokott sétálgatni szinte 0-24, de az ott "élők" összetétele ugyanaz, mint volt.
Vidéken ráadásul a herbál rátesz erre egy lapáttal. Nem mostanában jártam észak-keleten, de úgy hallottam, elég durván teret nyert a cucc.
Miskolcon születtem, két ünnep között otthon voltam.
Csak simán haza akartam sétálni a Centrumtól a Szent Anna térig...félúton inkább villamosra szálltam, mert csoportokba verődött gyökerek kötöttek belém. Nem cigányok voltak. A villamoson meg verekedés tört ki, ott cigányok üvöltöztek egymásra. Az ellenőrök természetesen meghúzták magukat.
Amíg Miskolcon voltam, háromszor volt balhé a villamoson.
Szerintem ez amúgy útvonalfüggő is, van miskolci ismerősöm, aki burokban él, egy nyugodtabb kertvárosi részen, ő ezekből semmit nem lát, autóval jár dolgozni.
Éltem Sopronban is, amúgy ott is voltak ilyen incidensek, szerintem ha felajzott emberek csoportokba verődnek abból sosem sül ki jó, a legtöbb ember meghülyül, ha falkában van...és mondjuk összetalálkozik egy emberrel, akiről lerí, hogy nincsen önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!