Mit gondoltok Jennifer Lawrence-ről? (Éhezők viadala, Napos oldal, Hallgatás törvénye, Amerika botrány, X-men)
Azt gondolom róla, hogy iszonyúan megkúrnám.
35 leszbikus
Semmi,totál semmi ez a lány.
23/F
Szép, de olyan üres a tekintete. Valahogy mindig olyan... "döglött hal" nézése van, mint aki csak úgy van. Most erre lehet, hogy valaki azt fogja mondani, hogy szexi de nekem jobban tetszik, ha valakinek élet van a szemében, látod, hogy figyel, hogy ott van. Egyébként a hangja is olyan. Vagy kiabál, vagy monoton hangon beszél.
A média sztárolásokról megvan a véleményem, legyek az Jennifer Lawrence vagy a másik száz. Júj, pizzáról beszél, már századszorra! Őszintén, kit érdekel? Aztán megy a túlspilázás, hogy ez azért különleges, mert a jó nők nem beszélhetnek kajáról, ami nettó baromság. Valahogy nem tartom igazán viccesnek, kicsit olyan görcsös nekem ez a "nézzetek rám, tök normális "cool csaj" vagyok, azt meg ignoráljuk, hogy egy egész PR hadsereg dolgozik mögöttem, hogy felépítsék ezt a látszatot".
Én azt gondolom, hogy szépnek szép, viccesnek vicces (de nem nagggyon-nagyon vicces, csak minimálisan... csak manapság annyira azt várják el a nőktől, hogy a humorérzék merüljön ki abban, hogy a pasik viccein nevetgél, hogy már sokkoló hatása van annak szinte, ha egy nő mer viccelődni).
Tehetségesnek is az, de kicsit túlértékelt sztem. De mindig ez van egy új korosztálynál... vki csinál egy jó filmet, felkapják, és megkapja az összes korához illő jó szerepet, pedig azért akad sztem még sok hasonlóan tehetséges fiatal színésznő. Ezért kicsit visszás ez a minden csapból ő folyik dolog... de ez nem az ő hibája inkább, hanem a hollywoodi gépezeté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!