Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan ismerkedhetnék, barátko...

Hogyan ismerkedhetnék, barátkozhatnék, ha az egész város utál? :/

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, senki nem barátkozik velem, mindenki kerül. Akárhol megjelenek, mindenhol csak pletykálnak rólam.

Hogyan legyenek barátaim?

25/F :(

2020. jan. 3. 16:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
#20 Csak igazam volt..
2020. jan. 4. 08:47
 22/46 A kérdező kommentje:

21.!

Igen, igazad van!

Akárhova mentem, gyufagyár, Unilever, Florin, Rotapack, mindig utolért a pletykájuk... így eleve hogyan változhatna az ember?

Jah, meg ez egy nagyon aljas réteg, először letagadják, hogy ismerik a lányokat és a hátam mögött pletykálnak, én meg csak annyit veszek észre, hogy kerül mindenki...

2020. jan. 4. 08:51
 23/46 anonim ***** válasza:
90%
Velem ugyanez volt csak én nem mentem el túlságosan agresszív módba. Addig provokált amíg ki nem törtem és utána én lettem megbélyegezve. Rágalomhadjárat és hírnévrontás. Pedig semmit sem követtem el és az egész miatt nekem kell bűntudatot éreznem.
2020. jan. 4. 09:07
 24/46 A kérdező kommentje:

Látod, még itt is beszélnek rólam egymás közt, egy anonim oldalon...

Ez a gyári melósok, aljas szintje.

Persze, hogy ha folyamatosan baxogatják az embert, vérig sértik akkor előbb-utóbb előtör a védekező ösztön.

Remélem azért egyszer kitudok törni erről a szintről.

2020. jan. 4. 09:16
 25/46 anonim ***** válasza:
90%
Hát imádkozz, az mindig jó, nekem depresszióból sikerült felállni így, de önálló elhatározás is kell, hogy akarom. Aztán Jézus és Mária megsegít, tuti.
2020. jan. 4. 10:17
 26/46 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Én is így mondanám hogy védekeztem a bántalmazás ellen. Úgyanis ha valaki bántalmaz lelkileg egy embert,ő pedig védekezésként vissza vág,az nem bántalmazás és erőszak,hanem önvédelem. Bár az emberekkel bármi el lehet hitetni ha nagyon manipulatív módon teszik. Ezért van az hogy téged egy egész város elítél holott szándékosan előidézték a helyzetet. Pl. Itt is a jó válaszokat lepontozták. Értelmi szint 0
2020. jan. 4. 11:55
 27/46 anonim ***** válasza:
60%

21#

Mondani sokmindent lehet. Gondolod, hogy bárki lenne olyan hülye, hogy bevalja, hogy egy erőszakos barom, aki nőket ver és halálosan fenyeget meg embereket személyesen és ismeretlenül is? Ne legyél már ennyire naív...

2020. jan. 4. 15:27
 28/46 A kérdező kommentje:
Patrik! Eddig tűrtem, de lefényképeztem a válaszaid és hétfőn feljelentelek a helyi kapitányságon... hiába véded azt a 3-at, majd a yard felkutatja őket és perbe fogom őket rágalmazásért!
2020. jan. 4. 15:31
 29/46 anonim ***** válasza:
Eddig nem volt szó arról hogy nőket ver és személyesen fenyeget meg embereket. Csak arról volt szó hogy azt az egy csajt verte meg ami lehetett önvédelem is. Meg hogy itt fenyeget embereket. Ami teljesen anonim oldal. Így bárki lehet.
2020. jan. 4. 15:41
 30/46 A kérdező kommentje:

Azt az egyet ,,vertem meg", az is beleugrott az öklömbe... a gyáva bátyját védte.

Nőt sosem ütnék meg szándékosan!

2020. jan. 4. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!