Hogyan ismerkedhetnék, barátkozhatnék, ha az egész város utál? :/
Nincsenek barátaim, senki nem barátkozik velem, mindenki kerül. Akárhol megjelenek, mindenhol csak pletykálnak rólam.
Hogyan legyenek barátaim?
25/F :(
21.!
Igen, igazad van!
Akárhova mentem, gyufagyár, Unilever, Florin, Rotapack, mindig utolért a pletykájuk... így eleve hogyan változhatna az ember?
Jah, meg ez egy nagyon aljas réteg, először letagadják, hogy ismerik a lányokat és a hátam mögött pletykálnak, én meg csak annyit veszek észre, hogy kerül mindenki...
Látod, még itt is beszélnek rólam egymás közt, egy anonim oldalon...
Ez a gyári melósok, aljas szintje.
Persze, hogy ha folyamatosan baxogatják az embert, vérig sértik akkor előbb-utóbb előtör a védekező ösztön.
Remélem azért egyszer kitudok törni erről a szintről.
21#
Mondani sokmindent lehet. Gondolod, hogy bárki lenne olyan hülye, hogy bevalja, hogy egy erőszakos barom, aki nőket ver és halálosan fenyeget meg embereket személyesen és ismeretlenül is? Ne legyél már ennyire naív...
Azt az egyet ,,vertem meg", az is beleugrott az öklömbe... a gyáva bátyját védte.
Nőt sosem ütnék meg szándékosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!