Lázár János azt mondta, hogy Bécs élhetetlen város. Hogy lehet az, hogy egy egész hétig voltam ott, túléltem?
Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 17:08
2/11 anonim válasza:
Biztos valami John Rambo lehetsz. Jobb magyarázat nincs.
4/11 anonim válasza:
Mert polgármesteri jelentkezését visszautasították, megsértődött.
5/11 anonim válasza:
Egyértelmű hogy utasításra mondta.
A fideszél meg az van.hogy teszed ami orbán érdeke vagy kirúgunk kisemmizünk és lejáratunk.
Ez persze nem menti fel mert attól hogy megcsinálta abból látszik hogy mekkora egy elvtelen gyáva patkány.
6/11 anonim válasza:
17:56: szegénynek így sem bocsátották meg a vásárhelyi fiaskót, alaposan kiesett a pikszisből.
7/11 anonim válasza:
Lázár János büntiből kapta a "bécsi melót", ő maga sem gondolta komolyan, de még a legkevésbé sem. A hódmezővásárhelyi vereség miatt kényszerítette erre Orbán. Meg is lehetett nézni, hogy utána 3-4 hónap alatt annyit öregedett, mint egy átlagember 10-12 év alatt, teljesen megvénült, megráncosodott utána hirtelen. Nem lehetett könnyű kiállni a világ egyik legélhetőbb városába és elkezdeni fikázni, amikor szemmel láthatóan is teljesen élhető volt még a no-go zónája is. Teljesen hülyét csinált magából, de ezt csak kényszerből tette. A parancs az parancs. Választási kampány volt, büntiben volt, mennie kellett.
8/11 anonim válasza:
Ez egy éve volt. Mit csináltál azóta aludtál?
9/11 anonim válasza:
Nem baj, ha egy éves, megint választás lesz.
10/11 anonim válasza:
Én ott dolgozom 10 indiai 6 arab, meg 13 lengyellel élünk egy 3 szintes házban. Sose volt egy szóváltás. Igaz ott a rendőr, ha cigány beszól, nem elmenekül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!