Az emberek miért büszkék arra, hogy rabszolgaként dolgoztatják őket szinte egész életükben?
Na azért van pár átmenet. Én pl programozó vagyok és sokkal szívesebben csinálom ezt, mint pl hogy földet műveljek. Nekem ez egyszerűen jobban testhez áll.
Kérdező, Te miből élsz?
A munka nemesít !
Hallottál erről?
Ha nem izzadsz meg minden nap. Nem is dolgoztál...
miért mi szégyelni való van azon ha valaki dolgozik?
A másik dolog nem mindenki utálja azt amit csinál. Miért lenne baj az ha van aki szereti is azt amit csinál
Mellesleg a gyártósori munkának is megvan a maga vonzóereje. Mégpedig az hogy nem helyezkedik el akkora felelősség az emberen.
Sokan abban a tévhitben élnek hogy a szellemi munka maga a kánaán de ilyet is csak olyan mond aki még nem tapasztalta meg mekkora nyomással jár az a hétköznapokban. Mert míg gyári munkánál az ember csak munkaidő alatt stresszel addig egy felelős pozícióban nem ér véget ez a munkaidővel.
Aki végez vagy végzett már szellemi munkát az pontosan tudja miről beszélek.
Ha megeshet, akkor talán el kellene menni dolgozni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!