Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan ismerkedhetnék, barátko...

Hogyan ismerkedhetnék, barátkozhatnék, ha az egész város utál? :/

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, senki nem barátkozik velem, mindenki kerül. Akárhol megjelenek, mindenhol csak pletykálnak rólam.

Hogyan legyenek barátaim?

25/F :(

2020. jan. 3. 16:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha valakinek segítenél, biztosan beszóba áll veled elkezdtek Max beszélgetni és abból bármi lehet. 🤗
2020. jan. 3. 19:54
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Te valami sorozatgyilkos vagy kérdező, vagy nőket erőszakoltál, vagy mi mással sikerült kihívnod az egész város utálatát?
2020. jan. 4. 01:10
 13/46 anonim ***** válasza:

12#

Nőket ver, halálosan fenyeget meg embereket.

Hetek óta nyervog itt, hogy senki sem fogadja be emiatt. Ja és persze ezért nem ő a hibás, hanem a csaj akit megvert, meg annak a haverjai

2020. jan. 4. 07:45
 14/46 anonim ***** válasza:
89%
#13 Ha nőket ver és fenyeget meg akkor nem ide irogatna hanem a börtönben csücsülne.
2020. jan. 4. 07:50
 15/46 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a kedves kérezőnk. Engem itt fenyegetett meg, amiért egy másik kérdéséhez is kiraktam ezt a linket

14#

Nagyon kevés fogalmad van a magyar igazságszolgáltatásról

2020. jan. 4. 07:55
 16/46 anonim ***** válasza:
19%
De persze az is lehet hogy ő ártatlan és szándékosan kiprovokálták belőle az agresszivitást,ez nem egyből tör ki belőle hanem ha folyamatosan bántják. A fenyegetést ha írásban történt nem biztos hogy ő írta. Lehet van neki egy ellensége aki így akarja tönkretenni.
2020. jan. 4. 07:57
 17/46 anonim ***** válasza:

16#

Úgy akarja tönkretenni, hogy egy anonim oldalon névtelenül fenyeget embereket? A linkelt cikkben nincs ott a neve, se semmi amiből pontosan be lehetne őt azonosítani.

Emellett már három ember jelezte itt nekem, hogy ismerik személyesen is és balhés a srác, mindig ő provokál.

Kicsit utána mentem a dolognak, kérdezősködtem, mert nem szeretem ha valaki fenyeget engem.

2020. jan. 4. 08:02
 18/46 anonim ***** válasza:
89%
#17 Ha nincs ott a neve akkor honnan tudják hogy ő az? Persze hogy anonim oldalon hiszen így nem tudják ki teszi. Akik ismerik személyesen azok csak pletykálnak róla. Ha tényleg olyan lenne akkor nem lenne itt és gondolkozna az öngyilkosságon.
2020. jan. 4. 08:13
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Hallottál már a szárnyas majmokról? Nekik az a szerepük hogy pletykáljanak az áldozatokról és a hírnevét lerombolják. Ez is benne van a pakliban.
2020. jan. 4. 08:30
 20/46 A kérdező kommentje:

75%-os...

Én már azt is leírtam, hogy a Bíróságon eleve hamis vád miatt vtam ott... előszőr a Bátyját hívtam ki az utcára verekedni, de az nem jött, megfenyegetett, ezért ütöttem le... a Húga meg közénk ugrott, már nem tudtam kivinni az ütést, már csak azt láttam, hogy fekszik a földön.

Akiket megkérdeztél azok mind a lányok haverjai, már általánosban se bírtak és az elmúlt 10 évben is azon mesterkedtek, hogy kiutáltassanak mindenhonnan.

Noémi, 2017-ben kiment Angliába, hazudott a szüleinek, végül rám fogta, hogy miattam menekült ki. Azért ez elég abszurd felvetés ez és aki elhiszi egy vadbarom.

Azért szerencsére egy értelmesebb ember átlátja ezt, még a rendőrök is átlátták, pedig Róluk tudjuk, hogy nem iq bajnokok.

Egyébként meg nézz már akkor utána a Barber Daninak (nem ez a valódi neve, Ő saját maga hívja önmagát így), hogy Ő milyen ember... és a Noémi egy ilyennel jött össze.

Vagy nézz utána az előző hapijának, Balinak, nah akkor Róla miket lehet hallani...

2020. jan. 4. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!