Hogyan ismerkedhetnék, barátkozhatnék, ha az egész város utál? :/
Nincsenek barátaim, senki nem barátkozik velem, mindenki kerül. Akárhol megjelenek, mindenhol csak pletykálnak rólam.
Hogyan legyenek barátaim?
25/F :(
12#
Nőket ver, halálosan fenyeget meg embereket.
Hetek óta nyervog itt, hogy senki sem fogadja be emiatt. Ja és persze ezért nem ő a hibás, hanem a csaj akit megvert, meg annak a haverjai
Ez a kedves kérezőnk. Engem itt fenyegetett meg, amiért egy másik kérdéséhez is kiraktam ezt a linket
14#
Nagyon kevés fogalmad van a magyar igazságszolgáltatásról
16#
Úgy akarja tönkretenni, hogy egy anonim oldalon névtelenül fenyeget embereket? A linkelt cikkben nincs ott a neve, se semmi amiből pontosan be lehetne őt azonosítani.
Emellett már három ember jelezte itt nekem, hogy ismerik személyesen is és balhés a srác, mindig ő provokál.
Kicsit utána mentem a dolognak, kérdezősködtem, mert nem szeretem ha valaki fenyeget engem.
75%-os...
Én már azt is leírtam, hogy a Bíróságon eleve hamis vád miatt vtam ott... előszőr a Bátyját hívtam ki az utcára verekedni, de az nem jött, megfenyegetett, ezért ütöttem le... a Húga meg közénk ugrott, már nem tudtam kivinni az ütést, már csak azt láttam, hogy fekszik a földön.
Akiket megkérdeztél azok mind a lányok haverjai, már általánosban se bírtak és az elmúlt 10 évben is azon mesterkedtek, hogy kiutáltassanak mindenhonnan.
Noémi, 2017-ben kiment Angliába, hazudott a szüleinek, végül rám fogta, hogy miattam menekült ki. Azért ez elég abszurd felvetés ez és aki elhiszi egy vadbarom.
Azért szerencsére egy értelmesebb ember átlátja ezt, még a rendőrök is átlátták, pedig Róluk tudjuk, hogy nem iq bajnokok.
Egyébként meg nézz már akkor utána a Barber Daninak (nem ez a valódi neve, Ő saját maga hívja önmagát így), hogy Ő milyen ember... és a Noémi egy ilyennel jött össze.
Vagy nézz utána az előző hapijának, Balinak, nah akkor Róla miket lehet hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!