Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bennem miért nem bízik meg...

Bennem miért nem bízik meg egy lány sem? Mikor élhetek egy olyan országban ahol mindenki megbízhat mindenkiben? 😢

Figyelt kérdés
Nem bíznak bennem a lányok ezért nem is jönnek össze velem.Hogyan érhetném el hogy megbízhatnak bennem?Hogyan bizonyítsam be hogy nem verem át őket?
2019. dec. 26. 18:17
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

"a foglalt lányokra nyomulni meg a foglalt lányokkal barátkozni két külön dolog."

Nem akarsz te barátkozni, te panaszkodtál feljebb hogy "Nem bíznak bennem a lányok ezért nem is jönnek össze velem", szó se volt barátkozásról. Ne hülyíts már másokat.

2019. dec. 26. 19:30
 42/49 anonim ***** válasza:
Tehát te megteheted, hogy ne barátkozz akárkivel, csak lányokkal?
2019. dec. 26. 19:37
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Az előző 3 válasz nem az enyém volt, no mindegy.

Mindegy, mert igazat adok neki. Igen, rengeteg barátom van, de mindig nyitott vagyok megismerni újakat. Legutóbb két hete ismertem meg egy nagyon szimpatikus lányt.

Megjegyzem, a többség már oviban sem szeretne barátkozni mindenkivel.

Ha nem vagy nekem szimpatikus, akkor miért kéne barátkoznom veled? Komolyan azért lesz valaki bunkó, mert nem kíváncsi rád? Ilyen gondolkodással nem csoda, hogy itt tartasz.

L

2019. dec. 26. 19:38
 44/49 A kérdező kommentje:
L amúgy Te szimpatikus lány vagy.Az életben nem tudom,hogy szimpatikus lennél e de itt a gyakorin szimpatikus csaj vagy.
2019. dec. 26. 21:12
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért, hiszen a teljes ellentétét vallom annak, mint amit te.

L

2019. dec. 26. 21:13
 46/49 A kérdező kommentje:
L az igaz,hogy nem ugyanúgy gondolkodunk de attól még intelligens kedves csajnak tűnsz.Nem lehet mondani rád hogy bunkó lennél.
2019. dec. 26. 21:20
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Nézhetsz bunkónak, amiért én sem tudnék pár hét alatt megbíznk benned, de ha valakit már vertek át nagyon csúnyán, akkor az nem fog vakon megbízni bárkiben. Az előző barátom sajnos elég undorító dolgokat csinált szakítás alatt és után, öngyilkossággal fenyegetőzött, zaklatott, az ismerőseimnek is írt, fenyegetőzött, stb...Tönkre tett lelkileg, miatta lettem pánikbeteg. Ezek után ha még idióta gonosz p**sának is néznek azért, mert kevésbé merek mások felé nyitni... hát elhiteted, hogy még rosszabbul érzem magam.

Ne ítélj el ilyenért másokat, mert fogalmad nincs miken mentünk keresztül.

2019. dec. 27. 00:41
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Elég könnyen szimpatikus lett neked a lány. A mércéd is alul lehet, szerintem álszent vagy mint az állat.

Olyan vagy mint egy összevert, dühös kutya, aki áldozat szerepében megy oda másokhoz, és csórogat, majd siránkozik, ha leszarják. Energiavámpír vagy.

Úgy érheted el, hogy megbízható vagy. Én bennem elég könnyen megbíznak, kitárják sokszor a lelküket, mert érzik, hogy nem egy görcsös, pénzt akaró valaki vagyok, hanem olyan, aki figyel rájuk.

De nem véletlen nincs neked senkid.

És soha nem fogsz olyan országban élni ahol mindenki megbízhat mindenkiben. Mi a rohadt istenről beszélsz te? Dugni akarsz, és lehúzni egy lányt, mert nem volt még senkid, magányos vagy, és azt hiszed akkor leszel valaki. Erre országban az emberek bizalmáról beszélsz? Teljesen szürreális az egész.

Sok ember meg itt próbál segíteni neked. Beszarás. Egy jó kis észheztérítés kell neked öcsém.

2019. dec. 27. 02:43
 49/49 anonim ***** válasza:
Akkor menjél Óz országába!
2020. jan. 31. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!