Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bennem miért nem bízik meg...

Bennem miért nem bízik meg egy lány sem? Mikor élhetek egy olyan országban ahol mindenki megbízhat mindenkiben? 😢

Figyelt kérdés
Nem bíznak bennem a lányok ezért nem is jönnek össze velem.Hogyan érhetném el hogy megbízhatnak bennem?Hogyan bizonyítsam be hogy nem verem át őket?
2019. dec. 26. 18:17
1 2 3 4 5
 21/49 george1113 ***** válasza:
68%
Amúgy igaza van a kérdezőnek hogy hogy építsen ki bizalmat mikor esélyt se kap? Épp ez a problémája. Nem az hogy nem tudná kiépíteni hanem hogy nem tud kapcsolatot kialakitani mert nem adnak neki alkakmat.
2019. dec. 26. 18:40
 22/49 A kérdező kommentje:
#20-as amúgy szerintem nem írnád meg privátban az adataidat.Nem mernéd.Inkább anyukádtól kérnél egy ötezrest de nem adnád ki nekem az adataid.
2019. dec. 26. 18:40
 23/49 anonim ***** válasza:

Nem, de te se a tieidet nekem.

Ezzel nincs is baj, csak ne legyél hipokrata.

2019. dec. 26. 18:42
 24/49 A kérdező kommentje:
#21-es jól látja.Annyit érek így a becsületességemmel,mint egy lakatlan szigeten egymillió forinttal.
2019. dec. 26. 18:43
 25/49 A kérdező kommentje:
#23-as lány de van ezzel baj.Az hogy nem bízunk meg egymásban.
2019. dec. 26. 18:44
 26/49 anonim ***** válasza:

Rengeteg emberben megbízom, volt olyan, hogy valakire a szó legszorosabb értelmében rábíztam a testi épségemet.

Az ilyesfajta bizalomhoz azonban IDŐ kell, és nem várhatod el rögtön. A fent említett szituáció sem történt volna meg, ha csak egy hete ismerjük egymást, pedig nem változott azóta, csak megismertük egymást, és tudtuk miben és mennyire bízhatunk egymásban.

Ezt nem érted. Ez egy folyamat.

2019. dec. 26. 18:47
 27/49 A kérdező kommentje:
#26-os nem az én hibám hogy nem épül ki a kölcsönös bizalom hanem azoké a lányoké akik elzárkóznak tőle hogy megismerhessenek.
2019. dec. 26. 18:52
 28/49 anonim ***** válasza:
És ha ők nem szeretnének megismerni? Ezért se lehet őket hibáztatni, ugyanis mindenki maga dönti el, hogy kivel szeretne, és kivel nem szeretne közelibb kapcsolatba kerülni.
2019. dec. 26. 18:54
 29/49 A kérdező kommentje:
#28 mindenkinek mindenki felé nyitottnak kéne lennie számomra ez lenne a normális.Én se bízok meg sok emberben de nem is mondom azt hogy ez rendben van mert nincs
2019. dec. 26. 18:57
 30/49 anonim ***** válasza:
Millió oka lehet annak, hogy valaki nem szeretne megismerni. Lehet nem vagy neki szimpatikus, ez esetben pedig bunkóság erőltetni az ismerkedést.
2019. dec. 26. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!