Miért kételkedek mindenben és mindenkiben?
csinálj olyat, ami boldoggá tesz. mikor nekem voltak mélypontjaim az összes társadalom kritikás mesét->(south park, family guy, meg a simpson is) megnéztem és ott szépen kifigurázták az embereket. Jót nevettem magunkon. Adj neki egy esélyt nézz meg pár részt, vagy az epizódlista címeit olvasd át hátha van olyan téma ami épp érdekel, ha nem vagy értük oda akkor persze ne erőltesd. Nem vagyunk egyformák, ami nekem mindent jelent másnak semmit. Évekig nem beszéltem aktívan senkivel, mert nem láttam értelmét mondván úgy is elveszítsük egymást minek gyűjtsek több fájdalmas emléket. De ez idő alatt megerősödtem minden téren, érzelmileg is már nem egy instabil szentimentális alak vagyok, hanem annál több. Sőt talán túl messzire is mentem, mert már nem tudok úgy érezni mások iránt.(vagy csak tényleg nem találtam még meg a megfelelő partnert, aminek még örülök is)
Annyit akartam ezzel mondani, hogy amíg én is elzártam éltem szinte mindenkitől teljesen függetlenül a tudásom megnőtt, amit most van lehetőségem továbbadni a pár évvel fiatalabbaknak. Főként az motivál, hogy nekem is jól jött volna, ha van valakim, aki kitart mellettem, mikor hülye vagyok és ellát tanácsaival. (azt a privát üzenetet is én írtam)
egy kis csemege az előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!