Bennem miért nem bízik meg egy lány sem? Mikor élhetek egy olyan országban ahol mindenki megbízhat mindenkiben? 😢
Figyelt kérdés
Nem bíznak bennem a lányok ezért nem is jönnek össze velem.Hogyan érhetném el hogy megbízhatnak bennem?Hogyan bizonyítsam be hogy nem verem át őket?2019. dec. 26. 18:17
11/49 anonim válasza:
Ha privátban megírom az adataimat, utalsz nekem 5 ezer forintot?
12/49 A kérdező kommentje:
#9-es azért lenne jó ha adnának mert látnám hogy van még olyan aki megbízik egy másik emberben.És persze jól is esne hogy kinézibbelőlem hogy nem verem át.
2019. dec. 26. 18:31
13/49 george1113 válasza:
Hú istenem kérdező! Nem ezen múlik. Amit összehordol olyan hülyeség.
14/49 anonim válasza:
A bizalom nem csak úgy jön magától, az szépen kifejlődik, elvárni nem lehet. Meg kell ismerni az adott személyt a viselkedése alapján, amiből kiderül, hogy megbízható-e vagy sem. Szóval úgy érheted el, hogy megbízzanak benned, hogy megismernek, hogy lehet rád számítani és tényleg olyan vagy, mint amit mondasz magadról. A sorrend a lényeg, megismerés majd bizalom. Ne a barátnő szerzésre törekedj elsősorban, hanem arra, hogy megismerd őket, megismerjenek téged és megszeressenek.
15/49 A kérdező kommentje:
#11-es nem,Mert nem ismerlek.De ha a barátnőm lennél,akkor természetesen.
2019. dec. 26. 18:33
16/49 anonim válasza:
Nagyon durván el vagy tévedve.
Annak adunk esélyt, aki szimpatikus és akivel többet szeretnénk, mint ismerettség. Ha ez rád nem igaz, akkor senkit nem érdekel, hogy megbízható vagy-e, hiszen ennél több kell.
17/49 george1113 válasza:
A nők nagyon is tudják milyenek a férfiak! Nem kell bizonyítgatnod semmit. Jobban ismernek ők téged mint saját magadat, mert 13 éves koruk óta szerzik a tapasztalatot.
18/49 anonim válasza:
"#7-es így van és ez baj.Én most hiába mondanám neked hogy visszaadnám neked úgysem adnál.Mert idegen vagyok és nem bízol még bennem."
Pedig itt még az volt a bajod, hogy az idegenek nem bíznak benned. De te se bízol bennük.
19/49 A kérdező kommentje:
#18 as nekem nemcsak az a bajom hogy bennem nem bízik senki hanem hogy én sem bízhatok senkiben.
2019. dec. 26. 18:36
20/49 anonim válasza:
A bizalmat ki kell építeni, nem elvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!