Szerintetek is furcsa lány vagyok ennyi idősen?
22 éves vagyok, a legtöbb időmet itthon töltöm egyedül a gép előtt és számítógépes játékokkal játszom. De nem azért mert olyan nagy függő lennék, inkább csak unalomból. Szívesebben tölteném valaki mással az időmet, de sajnos nincsenek barátaim, pedig rendes lánynak tartom magam. Szoktam néha főzni,sütni, de már szinte egyedül semmit nem tudok élvezni.
Még kapcsolatom sem volt soha. Találkozgattam srácokkal,de úgy éreztem csak ágyba akarnak vinni és türelmetlenek voltak. Aztán amikor időt kértem,leléptek és többet nem is kerestek.
Úgy érzem unalmas,egyhangú életem van és nem találom a helyem a világban. A tini éveim is szürkén,unalmasan elteltek gyorsan. A velem egykorúak már jóval előrébb vannak az életben ,mint én. Olyan mintha számomra megállt volna az idő,és még mindig 15 éves lennék.
nem furcsa, van ilyen
én is sokat játszom, sőt hobbi szinten fejlesztek is játékot
online játékokban lehet ismerkedni, persze a sok nyálcsorgató között ki kell szűrni akik normálisak és lehet velük barátkozni
26F :)
Igen, furcsa, hogy egy virágzó korát elő leányka a csigaházában tengeti napjait, ahelyett, hogy a világgal ismerkedne.
Kicsilány figyelj, ha ezt így folytatod, az ég világon semmi sem fog változni, senyvedhetsz tovább a dögunalomban.
Viszont, ha nekidurálod magad és elkezdesz számodra szokatlan és meglepő dolgokat is tenni, akkor egyre érdekesebb lesz minden.
Neked kell változtatni, hogy változzon az életed.
Megcsinálod, bízz magadban!
Nem furcsa. Úgy élsz ahogy neked jólesik. Ha nem tetszik, akkor majd változtatsz rajta, ennyi.
Érdekes egyébként, hogy az ilyen embertípust mindenki furcsállja, viszont az extra extrovertált 20 féle drogot két pofára toló, 20 éves korára már mindent megélt beképzelt kihanemén hulladékokat mindenki normálisnak tartja, az ő esetükben fel sem merül hogy furcsák e, őket el kell fogadni úgy ahogy vannak.
Uhum . Egy 22 éves aranyos , szűz lány aki nagyon magányos es szeret számítógépes játékokkal játszani . Stb stb . Azért eléggé nagy bátorság ezt kiírni ide :D ahol 90%-ban magányos szűz , kocka férfiak vannak :)
Legalább most tudsz válogatni kedvedre , de jobban teszed ha nem .
Szóval ha nem egy troll kérdés , akkor nyugodj meg . Nem vagy ettől még furcsa .
22/F
Meg tudlak érteni,én is hasonló helyzetben vagyok,csak egy kis kulonbseggel...suli mellett még eljárok rengeteget dolgozni igy kevés időm van amikor csak itthon ülök,viszont ha nem járnék akkor nagyreszt en is otthon lennék...egy-ket barátom van akikkel néha elmegyek ide-oda...az egyik inkább sulis barátság szóval ha vége a sulinak pl nyári szünet van nem igazán találkozunk...kapcsolatom meg egy eleg rovid volt csak,par hónapos...valahogy en is azt érzem hogy csak ágyba akar vinni a többség..másoknak ezzel szemben több éves kapcsolata van...szeretnék változtatni csak nem konnyu mivel introvertáltabb tipus vagyok ...par éve úgy álltam hozzá ehhez az egészhez hogy a francba is én akkor is megteszem azokat a dolgokat amiktől tartok(odamegyek beszelgetni valakihez pl) egy ideig változott is a helyzetem,több emberrel kezdtem el beszélgetni,viszont ezek mára elmaradtak,olyan mintha visszaestem volna a régibe,kellene egy jó nagy lökés ahhoz hogy kijussak ebből...de még én is keresem a hozzá vezető utat....
Ha esetleg lenne kedved beszélgetni irj nyugodtan:) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!