A magányosokkal, egyedülállókkal miért nem foglalkoznak a politikusok? Őket, pontosabban minket miért hagynak az út szélén?
Figyelt kérdés
Sok ígéretet hallhattunk az önkormányzati választások előtt a főpolgármester jelöltektől.Sétáló Budapestet,ingyen tömegközlekedést,ingyen wifit,zöld területeket,stb.A magányosokra miért nem gondolnak?Miért nem hoznak számunkra is kedvező intézkedéseket?2019. okt. 16. 14:30
21/29 anonim válasza:
Azért, mert a magányos ember nem tud új gyereket gyártani...
Én nem vagyok magányos, párom van, de gyereket nem akarok, és így én is el vagyok felejtve. :(
22/29 Metionin válasza:
Hát figyelj, az engem is rettentően bosszant hogy ha nem tojok ki egy gyereket sem, akkor dögöljek meg és lakjak a híd alatt. De ingyen busz, wifi, zöldterület, ezekkel mi a baj? Hiszen ezt mindenki tudja élvezni. Kártérítés, lol. Szerintem te csak kivetíted erre a frusztrációdat, mert magányos vagy. Mégis mit tehetnének a politikusok, ha te nem segítesz magadon?
23/29 anonim válasza:
Mégis mit szeretnél? Államilag kirendelt barátnőt?
24/29 anonim válasza:
A volt osztálytársaim közül sokan keresnek minimálbért, sose hagyták el a falut ahol felnőttünk és ott olyanok a lehetőségek. Mindegyiknek van párkapcsola és mindegyiknek van baráti köre is mellé. Egyéb kifogás?
25/29 anonim válasza:
Én k-ra nem szeretném, hogy az állam vagy valki más bele akarjon pofázni a magánéletembe.
26/29 acelsziv válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy röhögjek.
Kitől akarsz te kártérítést a balf a szságod miatt?
27/29 anonim válasza:
KEzdjük ott, hogy definiáld a "magányos" fogalmát. Hiszen bárki lehet magányos kortól, nemtől, társasági élettől, anyagi helyzettől függetlenül.
28/29 anonim válasza:
24, Persze mivel a faluban nincsen jobb parti, még lehet annak is örülnek, hogy legalább munkája van az adott illetőnek, városban viszont a minimálbérrel gyorsan kinéznék:d.
29/29 anonim válasza:
Szerinted az állam feladata lenne létrehozni egy lúzer klubot? Szerinted miz kellene tennie a kormánynak a magányos emberek érdekében?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!