Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az itt siránkozó magányosok...

Az itt siránkozó magányosok nincsenek is a tudatában, hogy mennyire jó is nekik?

Figyelt kérdés
Ha annyira magányosak lennének úgy kapaszkodnának mindenbe akár a vizben fuldokló a levegő után.
dec. 19. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Te agysebész, a magány lényege pont az, hogy nincs kibe kapaszkodnod, mert nincs veled/melletted SENKI.
dec. 19. 12:05
 2/11 A kérdező kommentje:

itt rengeteg magányos ember összejöhetne,csak persze a kifogások mennek általában a nőktől hogy a pasik csak szexet akarnak..

ismerkedés kategoriába is kiröhögik az embert ha magányos férfiként ismerkedni szeretne.

dec. 19. 12:12
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Egyedülálló férfiként ilyenkor arra gondolok, hogy egy nőnek még egyedül is jobb, mint velem. Ettől még mélyebbre süllyedek.
dec. 19. 12:17
 4/11 A kérdező kommentje:

3-mas

Na igen ismerős érzés,férfiként ez azért van,mert a nők soha nem adtak esélyt a férfiaknak hogy megmutassák hogy ők is tudnak szeretni és nem csak szexet akarnak.

dec. 19. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy két ember magányos, nem lesznek automatikusan remek társaság egymás számára. Megpróbálhatnak "összejönni", de általában elég kicsi arra az esély, hogy lesz ebből bármi is.
dec. 19. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy valahol jól jártam hogy, ronda vagyok mert több idő maradt tanulásra hiszen nehezen tanulók így legalább lett diplomám. Viszont annyiban rossz hogy, sose tudom meg milyen érzés csókolózni, májusfát állítani, Valentin napot ünnepelni.
dec. 19. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Én is utálom ezt a nyüglődést, amit egyesek levágnak csak azért, mert egyedül vannak. Én rengeteget voltam és vagyok egyedül voltam, nekem ez mindig teljesen természetes állapot volt, én sosem fogom megérteni a kapcsolatfüggőséget. Nekem az a furcsa, hogy mennyi ember életképtelen egyedül, én sosem szoktam unatkozni, annyi mindent lehet egyedül csinálni és ugyanolyan jó vagy még jobb.
dec. 19. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:
A 3-as vagyok. Miért lettem lepontozva?
dec. 19. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Szívesen ismerkedek.

Nő vagyok.

dec. 19. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát én tiniként illetve a húszas éveim elején kapaszkodtam mindenkibe és szerintem pont emiatt fordultak el tőlem. Az a néhány ember aki megmaradt az is úgy maradt meg hogy azért éreztették velem hogy annyira nem akarnak sok időt velem tölteni. Így már én sem töröm magam a húszas éveim közepe óta. Volt lb egy év amíg totálisan magányos voltam és szar volt de úgy voltam vele hogy úgysincs senki akire nyomulhatnék (itt barátságra is gondolok) de hát ha lenne se akarok mert sokszor megkaptam hogy elegük van abból hogy folyton nyomulok (igen így fogalmaztak). Úgyhogy nincs túl sok lehetőségem. Az a szerencsém hogy lett egy párom aki szeret illetve egy régi barátom visszakerült az életembe aki gyakran visszaír és ráér talizni és nem zavarja hogy keresem.
dec. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!