Miért zavarja az ismerőseimet ha egy erősebb nátha miatt siránkozok nekik hogy milyen beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintük olyan kellemes totál náthás lenni?2023. jan. 2. 08:33
1/11 anonim válasza:
Ha nagyon sokat siránkozol, az zavaró lehet. Ha csak egyszer elmondod, hogy beteg vagy és őket ez is zavarja már, akkor velük van a baj.
2/11 anonim válasza:
Nem kellemes, de nem is érdemes emiatt nagyon siránkozni. Az olyan szánalmas.
3/11 anonim válasza:
Kétfajta nátha létezik.
Nói nátha, ami holnapra elmúlik.
Férfi nátha amibe bele lehet halni.
Mi férfiak nagyon tudunk szenvedni. Ha már 37,1 a lázunk akkor már a halálunkon vagyunk. :)
4/11 anonim válasza:
Van, aki 39 fokos lázzal gürizik, 2 melóhelyen is.
Nővérem ilyen.
Csak azt látni, hogy agonizál, úgy kell rászólni, csináljon már magával valamit.
5/11 anonim válasza:
A sztereotípiákkal ellentétben én nőként rettenetesen tudok szenvedni, ha náthás vagyok, szörnyen viselem.
7/11 anonim válasza:
Mert nem kell nyavalyogni, mindenkinek van saját baja, amihez képest a te náthád vszeg lófütty.
8/11 anonim válasza:
Két fajta nátha létezik. Amivel bemész összefertőzni a többieket, és amivel becsületesen kiveszed a betegszabit, és otthon maradsz. Ha az első eset áll fenn, és még sajnáltatod is magad, akkor nem csoda, hogy zavarja őket.
9/11 anonim válasza:
Az elmult 3 ev utan rohadtul elegunk van a hisztinathasok sirasaitol. Hala nekik tonkre lett teve a vilag egy szaros nathaert.
10/11 anonim válasza:
Megèrtelek!én 4.napja szenvedek vele,szó szerint alig bírok felkelni.
Ez embertől függő. Genetika
Van ki jobban bírja van akit jobban megvisel.
Én mindig ágyban vészelem át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!