A magányosokkal, egyedülállókkal miért nem foglalkoznak a politikusok? Őket, pontosabban minket miért hagynak az út szélén?
#9.
Alacsony jövedelem... erről is te tehetsz.
Miért nem képezted magad, hogy többet kapj? Kevés a minimálbér? Ki fogott le, hogy ne költözz el másik országba, ami többet ad?
Mindenki a saját élete kovácsa, senki más nem fog azért tenni,hogy neked jobb legyen, csakis te magad. Nőjj fel
Igen. Te ugyanúgy itt vergődnél.
A te hibád, ha nem jársz el ismerkedni és képtelen vagy kapcsolatok kialakítására.
És amúgy k.vara nem függ össze a jövedelem és a magányosság. Ilyen mentalitással, lehetne bármennyi pénzed akkor sem lennél elégedett.
Képzeld el,hogy én annó kevés pénzzel, átmenetileg munkanélküliként sem voltam magányos. Törődtem a családommal, párommal, állatkáimmal. Attól, hogy nem volt pénzem draga cuccokra és hawaii kirándulásokra még egyáltalán nem voltam magányos. Csomó olyan dolog van amit ingyen, vagy fillérekből lehet csinálni. Hiába okolod a kevés fizetést, a rendszert, nincs igazad.
Akkor hajrá, képezd magad, hogy jobb munkát találj.
Kevés olyan dolog szánalmas, amikor egy felnőtt ember nem vállalja a helyzetéért a felelősséget és másoktól várja a a segítséget.
Kérdező nem hiszem hogy lenéznek inkább ezzel a hozzáállással elriasztod magad melőll az embereket.
Férjem se állt valami tul jól,de engem mondjuk hidegen hagyott mert nem azt éreztette hogy ő egy luzer.
Ha kicsit magabiztosabb lennél és végre férfiként viselkednél talán találnál valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!