Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magányosokkal, egyedülállókk...

A magányosokkal, egyedülállókkal miért nem foglalkoznak a politikusok? Őket, pontosabban minket miért hagynak az út szélén?

Figyelt kérdés
Sok ígéretet hallhattunk az önkormányzati választások előtt a főpolgármester jelöltektől.Sétáló Budapestet,ingyen tömegközlekedést,ingyen wifit,zöld területeket,stb.A magányosokra miért nem gondolnak?Miért nem hoznak számunkra is kedvező intézkedéseket?
2019. okt. 16. 14:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%
Arról te tehetsz, hogy magányos vagy. Ilyen mentalitással mondjuk nem is meglepő.
2019. okt. 16. 14:45
 12/29 anonim ***** válasza:
60%

#9.

Alacsony jövedelem... erről is te tehetsz.

Miért nem képezted magad, hogy többet kapj? Kevés a minimálbér? Ki fogott le, hogy ne költözz el másik országba, ami többet ad?

Mindenki a saját élete kovácsa, senki más nem fog azért tenni,hogy neked jobb legyen, csakis te magad. Nőjj fel

2019. okt. 16. 14:49
 13/29 A kérdező kommentje:
Akkor hagy kérdezzek tőletek valamit.Ha megfelelő jövedelmek lennének,megfelelő mennyiségű munkahellyel,ugyanennyi lenne a magányos emberek száma?
2019. okt. 16. 14:49
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Igen. Te ugyanúgy itt vergődnél.

A te hibád, ha nem jársz el ismerkedni és képtelen vagy kapcsolatok kialakítására.

2019. okt. 16. 14:50
 15/29 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező te azért nem találsz magadnak párt mert nincs pénzed?
2019. okt. 16. 14:53
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

És amúgy k.vara nem függ össze a jövedelem és a magányosság. Ilyen mentalitással, lehetne bármennyi pénzed akkor sem lennél elégedett.

Képzeld el,hogy én annó kevés pénzzel, átmenetileg munkanélküliként sem voltam magányos. Törődtem a családommal, párommal, állatkáimmal. Attól, hogy nem volt pénzem draga cuccokra és hawaii kirándulásokra még egyáltalán nem voltam magányos. Csomó olyan dolog van amit ingyen, vagy fillérekből lehet csinálni. Hiába okolod a kevés fizetést, a rendszert, nincs igazad.

2019. okt. 16. 14:55
 17/29 anonim ***** válasza:
Annyiban igaza van a kérdezőnek, hogy egyedülállónak az egy főre jutó rezsi nagyobb, mint ha pl hatan laknak egy kis szobában. De hát nézd, kedves Kérdező, cserébe viszont nyugalom van, nincs anyós-após, beleugató egyéb rokon, rikácsoló társ, kakispelenka, éjszaki cirkuszok (hányás stb) Szóval vannak előnyei is! - szép csendben lehet élni, olvasni, rajzolni, foglalkozni valamilyen csak téged érdeklő dologgal. Ez ilyen. Nem pénzben kapja az egyedülálló a +-t.
2019. okt. 16. 14:56
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem is azért nem találok párt mert nincs pénzem,hanem mert inkább lenéznek azért hogy minimálbérért dolgozom.Holott nem én tehetek róla hogy 2019-ben csak százezer a minimálbér
2019. okt. 16. 14:57
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Akkor hajrá, képezd magad, hogy jobb munkát találj.

Kevés olyan dolog szánalmas, amikor egy felnőtt ember nem vállalja a helyzetéért a felelősséget és másoktól várja a a segítséget.

2019. okt. 16. 15:00
 20/29 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező nem hiszem hogy lenéznek inkább ezzel a hozzáállással elriasztod magad melőll az embereket.

Férjem se állt valami tul jól,de engem mondjuk hidegen hagyott mert nem azt éreztette hogy ő egy luzer.

Ha kicsit magabiztosabb lennél és végre férfiként viselkednél talán találnál valakit.

2019. okt. 16. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!