Miert tavolsagtartoak velem a fiuk?
22 evesen meg soha nem volt semmilyen kapcsolatom. De még egy rendes beszélgetésig sem jutottam el egy fiúval sem.
Szép az arcom es az alakom is,nem csak szerintem mások szerint is. Emellett pedig buta sem vagyok, próbálom magamat fejleszteni. Rosszindulatú, hisztis és egoista sem vagyok. Az egyetlen dolog ami baj lehet hogy egyáltalán nemtudok közvetlen lenni bárhogyan is próbálkozok, lehetetlennek tűnik. Ez lenne a baj? Tényleg ennyire visszataszító ha egy lany nem közvetlen, ha amúgy ezen kívül minden más stimmel vele?
Ha nem tudsz jól kommunikálni, akkor nem fog ez menni, hiába próbálkoznak.
Nekem is van egy olyan csaj ismerősöm akivel csak online beszélgetek már nem is tudom hány éve, 30+ éves és szűz, de annyira félénk, hogy nem is csodálom.
Az elején azt hittem lehet belőle találka, talán több is, mára 1000 évente 1x beszélünk.
Barátnőid nem tudnak segíteni az ismerkedésben?
Én is hasonló szituációban voltam, sztem sosem jött volna össze egy pasi, ha nem segítenek. :D (csak én mellé középszerűen is néztem ki)
Mondjuk azóta eltelt 10 év és megházasodtam. :D
Szoktál véleményt alkotni másokról anélkül, hogy akár beszéltél volna velük ? Az is lehet, hogy az ilyen small talk beszélgetések nem mennek neked, ezért azt gondolhatják rólad, hogy lenézel másokat.
Szeretsz nagyobb társaságban lenni, vagy inkább a kisebb csoportokat szereted, esetleg magadban vagy szívesen ?
Engem ez egyáltalán nem zavarna. Mondjuk idősebb is vagyok nálad, de én sem vagyok közvetlen másokkal.
36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!