Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert tavolsagtartoak velem a...

Miert tavolsagtartoak velem a fiuk?

Figyelt kérdés

22 evesen meg soha nem volt semmilyen kapcsolatom. De még egy rendes beszélgetésig sem jutottam el egy fiúval sem.

Szép az arcom es az alakom is,nem csak szerintem mások szerint is. Emellett pedig buta sem vagyok, próbálom magamat fejleszteni. Rosszindulatú, hisztis és egoista sem vagyok. Az egyetlen dolog ami baj lehet hogy egyáltalán nemtudok közvetlen lenni bárhogyan is próbálkozok, lehetetlennek tűnik. Ez lenne a baj? Tényleg ennyire visszataszító ha egy lany nem közvetlen, ha amúgy ezen kívül minden más stimmel vele?

tegnap 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%
Arra nem gondoltal hogy el vagy szallva magadtol? Azt hiszed szep vagy mikozbe nem?
tegnap 18:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak van egy egészséges onkepem
tegnap 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Aham. Túl sokat kellene teperni érted, erre nekünk nincs időnk...
tegnap 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
De nem lehet, hogy amikor szitu lenne, lefagysz és ez nem hat jól?
tegnap 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz jól kommunikálni, akkor nem fog ez menni, hiába próbálkoznak.

Nekem is van egy olyan csaj ismerősöm akivel csak online beszélgetek már nem is tudom hány éve, 30+ éves és szűz, de annyira félénk, hogy nem is csodálom.

Az elején azt hittem lehet belőle találka, talán több is, mára 1000 évente 1x beszélünk.

tegnap 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem tudni. A leírtak alapján semmi taszító nincs benned. Szóval vagy valami olyan negatív tulajdonságod van, amit észre sem veszel, de mások emiatt tartják a távolságot... vagy irtó peches vagy az ismerkedés terén.
tegnap 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Barátnőid nem tudnak segíteni az ismerkedésben?

Én is hasonló szituációban voltam, sztem sosem jött volna össze egy pasi, ha nem segítenek. :D (csak én mellé középszerűen is néztem ki)

Mondjuk azóta eltelt 10 év és megházasodtam. :D

tegnap 19:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szoktál véleményt alkotni másokról anélkül, hogy akár beszéltél volna velük ? Az is lehet, hogy az ilyen small talk beszélgetések nem mennek neked, ezért azt gondolhatják rólad, hogy lenézel másokat.

Szeretsz nagyobb társaságban lenni, vagy inkább a kisebb csoportokat szereted, esetleg magadban vagy szívesen ?

tegnap 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Engem ez egyáltalán nem zavarna. Mondjuk idősebb is vagyok nálad, de én sem vagyok közvetlen másokkal.

36/f

tegnap 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
3%
Mekkora esélyt látsz rá 9es, hogy egy 22 évesnek egy közel 40 éves pasi kellene ?!
tegnap 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!