Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert tavolsagtartoak velem a...

Miert tavolsagtartoak velem a fiuk?

Figyelt kérdés

22 evesen meg soha nem volt semmilyen kapcsolatom. De még egy rendes beszélgetésig sem jutottam el egy fiúval sem.

Szép az arcom es az alakom is,nem csak szerintem mások szerint is. Emellett pedig buta sem vagyok, próbálom magamat fejleszteni. Rosszindulatú, hisztis és egoista sem vagyok. Az egyetlen dolog ami baj lehet hogy egyáltalán nemtudok közvetlen lenni bárhogyan is próbálkozok, lehetetlennek tűnik. Ez lenne a baj? Tényleg ennyire visszataszító ha egy lany nem közvetlen, ha amúgy ezen kívül minden más stimmel vele?

dec. 17. 18:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#19 vagyok. Ugyan ez van velem is ezért kérdeztem. Nem tudok ez a fajta szorongás mitől alakul ki. Nálam lehet az az oka, hogy gyerekként elég sokat csúfoltak és ezért nem nagyon tudok másokkal beszélgetni. Nyugtató ezen tud segíteni.

Egyszer vettem be egy 0.25mg frontint nem ez miatt de utánna olyan könnyen tudtam másokkal beszélni mint előtte még soha. Nem volt ez a kényszerérzet, hogy minél gyorsabban essek túl a beszélgetésen hanem teljesen természetes volt az egész.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szedj nyugtatót mert függőséget okozhat elég gyorsan csak, hogy a probléma nálad is valahol pszihésen van jelen.

dec. 18. 17:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Leginkább szociális fóbia
dec. 19. 11:10
 23/24 anonim ***** válasza:

"Szép az arcom es az alakom is,nem csak szerintem mások szerint is."

Akkor miért nem jönnek össze veled?

Mai világba amúgy is már csak a külső számit,hiába szép valakinek a lelke ha nem fog meg a külseje..

dec. 19. 12:30
 24/24 anonim ***** válasza:
23: hosszú távú kapcsolatra ez nem feltetlen igaz. Kva unalmas a másik fél ha nem lehet vele semmiről beszélgetni, nincs közös érdeklődés stb. Legalabbis sztem.
dec. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!