Miert tavolsagtartoak velem a fiuk?
22 evesen meg soha nem volt semmilyen kapcsolatom. De még egy rendes beszélgetésig sem jutottam el egy fiúval sem.
Szép az arcom es az alakom is,nem csak szerintem mások szerint is. Emellett pedig buta sem vagyok, próbálom magamat fejleszteni. Rosszindulatú, hisztis és egoista sem vagyok. Az egyetlen dolog ami baj lehet hogy egyáltalán nemtudok közvetlen lenni bárhogyan is próbálkozok, lehetetlennek tűnik. Ez lenne a baj? Tényleg ennyire visszataszító ha egy lany nem közvetlen, ha amúgy ezen kívül minden más stimmel vele?
Elképesztő, hogy férfiként relevánsan megválaszolok egy kérdést amit történetesen egy nő tett fel, és azonnal megjelenik valami fogyatékos femináci, aki meg akarja magyarázni, hogy fel akarom szedni a kérdezőt!
Ez már tényleg szánalmas!:)
Relevánsan megválaszolod ahan persze.
Az, hogy téged nem zavarna az hogyan válaszolja meg a kérdést áruld már el !
Téged eléggé átvernek ezek szerint. Ha kicsit is közel lenne a kinézeted az átlagoshoz, akkor biztosan találkoznál havonta pár emberrel, aki áttörné ezt a közvetlenség faladat, elhívtak volna randira, ilyesmik. Tinder és hasonlókon... persze ott sokat kell szűrni, hogy ne a kanos idióták találjanak be, de lényeg, ott is rég találtál volna embert, akivel összeillesz, ha igaz lenne, amit a külsődről hiszel.
Persze számít az is, hogy legyél nyitott, mutasd ki az érdeklődésed azok felé, akik neked is szimpatikusab, de kezdésnek legalább bátoríthatsz másokat arra, hogy megszólítsanak, egy apró nézés-szemkontakt, mosoly... ennyi is elég... utána beszéltetnek majd téged, nem az a neheze.
De hogy a külsődről hogyan kapj végre valós visszajelzést, az jó kérdéss... azt nem javaslom, hogy itt kérdezz erről. Régebben volt egy ilyen photofeeler oldal, nem tudom releváns-e még.
Nem tudom, én is így vagyok vele, pedig jócsajnak tartanak.
Talán túl szigorúan nézek meg olyan távolságtartó vagyok. Észre se veszem sokszor, ha valaki udvarolni akar. Mások meg megijednek tőlem, hogy "biztos elhajtom őket". Ezért nem is próbálkoznak, csak valakitől visszahallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!