Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Te ebben az esetben visszakölt...

Te ebben az esetben visszaköltöznél Magyarországra?

Figyelt kérdés

Lassan elvégzem az egyetemet külföldön, ami 5 év lesz összesen. Úgy gondolom ez viszonylag hosszú idő, már hiányzik a családom és a barátaim közelsége. A jövőmre nézve jobban megérné egyetem után itt kint dolgozni 1-2 évet, ugyanis sokkal jobbak a fizetések. A szívem szerint meg hazamennék, és valaszínűleg ígyis lesz, mert apukám sajnos elég beteges volt régebben is, meg még most is van maradandó betegsége, amire nem nagyon vigyáz és szerinte a 70 éves kort már jó, ha megéli. Persze ez nem orvosilag bizonyított, de transzplantált beteg. Szerintem nagyon kevés a 70 év, főleg hogy apum már 65 éves (40 volt amikor megszülettem), és nagyon elszomorít ez a dolog. Nagyon szeretem őt és nem szeretnék több időt elvesztegetni.

Ami még fontos, hogy az egyetemet félig itteni diákhitelből fedeztem, ami az 5 év alatt 10.000€ lett. Addig akartam itt dolgozni, amíg ezt vissza nem fizetem, de közben nagyon félek attól, hogy nem töltök elég időt a családommal, főleg apummal. Otthon a szüleim biztosítani tudnának 1 lakást, amiért nagyon hálás is vagyok nekik, úgyhogy ezt figyelembe véve úgy gondolom hogy Magyarországon is lehetne elegendő jövedelmem.

Érdekel a véleményetek, hogy ti ebben a helyzetben hogy cselekednétek.

2019. febr. 8. 15:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
20%

"

#25 Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Egy fidesz-szavazónak a színes fogalmazási képességét láthattuk és figyelhettük meg. Köszönöm a figyelmet.

Be-e-e-e-eeeee 🐑"

Mi meg egy ellenzéki mocsok láda állathang utánzását.

2019. febr. 9. 08:07
 32/47 anonim ***** válasza:
41%

#27 Én is így vagyok vele. Nem kellenek ide az olyan panelpolik, akik kevés munkával akarnak sok pénzt keresni. Aki úgy gondolja hogy itt "milyen diktatúra van" és hogy "ez milyen sz@r ország" az húzzon ki nyugatra! Ott sem lesz jobb, mert ott a migránsok fogják kinyírni! De aki tisztességesen meg tudd élni, annak itt is jó helye lesz. És az ne ossza az észt aki külföldön boldogul!Az ossza itt az eszét, aki itt lakik! Akik külföldön laknak az a külföldi politikával foglalkozzon!

Köszönöm!

2019. febr. 9. 08:15
 33/47 anonim ***** válasza:
51%
És akkor miért szavazhatnak külföldiek? Ja. Egyébként attól hogy külföldön él valaki érdekelheti a politika 1. Haza akarna jönni 2 ebben az országba szeretne letekepedni 3 othhon élnek a szülei-például engem csak és kimondotran emiatt aggaszt a nyugdíjjárulék eltörlése, nyugdíjkassza megszüntetése. Ja és jó hírem van, igen 600 ezerért sem marad mérnök= el fog húzni a cégek. Merci, bmw már lemondta az ide jövetelt, audi felkészül a távozásra. Nem tudtok építkezni, lemondta a kormány a modern városok programot, mert nincs 3 építőipari cég aki akárcsak kamu árajánlatot be tudna adni. Az összes uniós projekt döglödik és le van állítva. Szóval elment az összes panelproli, Angliában 1,5 millió magyarnak van egészségbiztosítása es azt mondják ennek duplája lehet kontinensen. Ergo alaphangon is 4,5 millió. És az összes ismerősömnek már nem magyar állampolgár a gyereke és nem is tudnak magyarul. Úgyhogy ők már haza se fognak jönni. Csak tényleg érthetetlen nemzeti konzervatív oldal-bar ők adtàk el az ország jórészét románknak szlovákoknak szerbeknek, ha Trianon nem lett volna még ennyink sem maradt volna, miért örvendezik a nemzet kipusztulásán?
2019. febr. 9. 09:45
 34/47 anonim ***** válasza:
34%
Amikor egy ilyen kérdésnél, -ami egyébként tök távol áll a politikától- megláton az ilyen válaszokat, elgondolkozom, hogy miért pont magyarnak kellett születnem? Csoda hogy még nincs polgárháború. De egyébként eszméletlen, hogy valakit ennyire meglehet vezetni. Az ország lakosaiból legalább 2,5 millió ember agymosott, tudatlan ember, akik habzó szájjal mennek tapsolni Bayer show félékre meg Viktor találkozókra, mert életük példaképét láthatják. Nem is lenne baj, ha végre már kihalna ez a féle lakosság, és élhetne az ország normálisan.
2019. febr. 9. 10:10
 35/47 anonim ***** válasza:
38%

34-es.

És akkor mi van a "rabszolgatörvény" elleni tüntetésekkel. Volt képük elmenni az MTVA-székházába, ahol Kunnhalmi neki futott az ajtónak, és előadta a szánalmas esését. Bangóné meg kitalált azt hogy milyen jó lenne dedósok módjára lefeküdni a földre. Aztán Hadházy Ákos pedig át akarta mászni a korlátot.És még sorolhatnám. Meg az ellenzéki tüntetések után milyen mocsok maradt a fővárosba?!

És azok a botrányos felszolalások a parlamentbe?! Némelyik képviselő úgy viselkedik ott, mint a kocsmába. Na meg az ellenzék az EU parlamentbe:elárultak minket.

2019. febr. 9. 10:27
 36/47 anonim ***** válasza:
51%

A szüleid is tudnak szavazni. De akkor se mondja meg azt a panelproli, aki külföldön él és boldogul, hogy itt mi legyen.

2019. febr. 9. 10:31
 37/47 A kérdező kommentje:

Nos, igen, eléggé eltértünk a témától. A politikát mostantól kérem mellezzük. Aki a kérdésre válaszolt, annak köszönöm, ment a zöld!

#36 ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy talán az elfogadható hogy kisbusszal hordták be a románokat/ukránokat szazavni, akik SOHA egy percet nem éltek Magyarországon? Meg kamu lakcímre be voltak jelentve 100-an?

Én igenis szavaztam és szavazni is fogok, attól függetlenül hogy külföldön élek, ugyanis 20 évet Magyarországon éltem, hiába vagy emiatt meghalva.

2019. febr. 9. 10:42
 38/47 anonim ***** válasza:
28%

Én itt élek, sajnos. Így látom mi van ebben az országban. Nincs munka, nincs pénz már lassan elvárás te fizess hogy dolgozhass. Emberek millióit dolgoztatjàk 59 ezer forintért, 10 nap szabadság mellett és túlóráztatják túlóra vagy lecsúsztatás lehetősége nélkül. Még a minimálbért sem fizetik és a munkatörvénykönyve sem kötelező. Ez a munkaerőpiac. Oke persze vannak 600ezres fizetések, nyilvan a 300 átlag így jön ki. De ez a fizetés 59 ezer-600 ezer. De ha itt vki 600ezret keres, az kint ugyanezért a munkáért majd 2 milliót, szóval ezesetben is nagyon megalkuvónak kell lenni hogy 2 millió helyett 600ezerrel beérd.

Emelett ez egy tetű ország, birka emberekkel, még a kommunista Kínában is több lehetőségük van az embereknek az érdekérvényesítésre. Itt neked mennek a fideszbirkák ha annyit mersz szólni, ha gyár végében van a klotyo es a teljes sor rohan pisilni 5 perc nem elég, tamponcseréhez szalagot viselsz hogy lássák tampont mész cserèlni, nem szeretned. Elhordanak mindenféle ballipsi migránssimogatonak.

Nem mellesleg drága ez az ország, sok ismerősöm mondta kint szoktak rá a téliszalámira mert ott olcsó. Amazonról rendelve tényleg olcsóbb mint itthon.

Nincs családtámogatás. Semmi. Kinti ismerősők mondták van ahol semmit nem kell venned a gyereknek még füzetet ceruzát is kap és nincs áfa pl pelenkán, fele annyiba is kerül. A termékek gyatra minőségét meg a magyar állam sem tagadja. Azt mondjáj osztrák gázolajjal jobban megy a kocsi és kevesebbet is fogyaszt, pedig ugyanaz a cég ugyanazon terméke.

Itthon élőként mondom, ne gyere haza. Inkább szüleidet vidd ki ha van rá lehetőség, megérdemelnék.

2019. febr. 9. 11:06
 39/47 anonim ***** válasza:
26%

Ja és az egész ország tele van plakátolva, Soros Györggyel és társaival. Már a 9 éves gyerek agymosáson megy keresztül az iskolában tanítják nekik a sorosozást.

Elterjedt egy új közbeszéd, tüntikézőknek hívják a tüntetőket, liberálisok lipsik, Sargentini meg Szargentini mert az olyan vicces. És megy a propaganda úton útfélen.

Emlekszem egy interjúra, az angolok jórésze azt sem tudta ki a miniszterelnök, nemhogy milyen párt van hatalmon, mert nem érdekli a politika őket. Nálunk egyrészt ezt nem is hagyják elfelejteni, másrészt meg mindent átjár. Annyig nem mondhatsz ebben az országban hogy pisilni kell- rögtön lipsi leszel akinek semmi nem jó, takarodj az országból, migránsok erőszakoljanak meg...vagy épp fordítva keresztény narancsbirka vagy aki azért pisil mert kormánypropaganda kiadta.

2019. febr. 9. 11:43
 40/47 anonim ***** válasza:
28%

"Már a 9 éves gyerek agymosáson megy keresztül az iskolában tanítják nekik a sorosozást.

Elterjedt egy új közbeszéd, tüntikézőknek hívják a tüntetőket, liberálisok lipsik, Sargentini meg Szargentini mert az olyan vicces. És megy a propaganda úton útfélen."

1.

Te honnan vetted hogy a 9 évesek

agymisáson mennek át?!

2.én ebben semmit nem látok viccesnek, amiket te felsoroltál. De amúgy meg Sargentini megérdemli , a liberális pedig a lipsi becenevet.

3.Milyen progagandáról beszélsz?! Mert az itt nincs!

4.Ti meg ezeket a "diktatúrát" a "progagandát" tartjátok viccesnek.

2019. febr. 9. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!