Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Tegnap megyek ki az udvarra, kaját vittem a kutyáinknak, aztán a placcuk mögött van egy kisebb kertünk, a szomszédtól csak ilyen drótkerítés választja el. Aztán ahogy megyek oda, látom hogy a szomszéd ott szarik a garázsuk mögött, mert hogy nekik oda van építve egy garázs. Nem tudom miért van ennek értelme, de volt már olyan eset is, mikor kimentem nyáron este cigizni, és hallottam hogy ott hányik hátul valaki, reggel mentem a kertbe, aztán láttam hogy áthányt az én oldalamra.2018. márc. 17. 13:38
11/11 anonim válasza:
10# Nem feltétlenül. Nekünk is olyan kameránk van ami a kertet veszi, de nekünk hosszú keskeny kertünk van és így mindkét szomszédunk telkények a szélét tisztán látjuk.
A kamera beállítása szóba került, mert más okott miatt perben vagyunk az egyik szomszéddal ( mi perelünk) és senki sem érdekelt a kamera miután látták, hogy nem a szomszédra van irányítva.
Legközelebb nem mondj hülyeségeket ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!