Mit csinálnátok azzal a szomszéddal, aki éjszaka csenget nálatok?
Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, de sokszor előfordult, hogy éjjelente kapucsengőn csenget nálunk valaki. Nem tudom pontosan ki az az ember, de már eléggé elegem van belőle és a humorérzékéből is. Ki hogyan derítené ki, illetve hogyan bírná rá arra az embert, hogy fejezze ezt már be.2016. jan. 1. 14:57
1/15 anonim válasza:
Kiírnék az ajtóra valami frappáns szöveget. Valamint tennék fel kamerát.
2/15 anonim válasza:
estére kikapcsolnám a csengőt, nincs reakció akkor az akció is előbb utóbb abba marad
3/15 A kérdező kommentje:
Kapucsengő, és nem nagyon lehet csak úgy kikapcsolni. (Falba van építve, vezetékeken keresztül kap áramot. Vagy van valami tipp, hogy hogy tudom kikapcsolni?
2016. jan. 1. 15:27
4/15 anonim válasza:
akkor hagyd figyelmen kívül a csengőt, az ilyenek azt élvezik, hogy reagálsz a csengetésre, ha nem reagálsz elveszed az örömét, igy abba hagyja
5/15 anonim válasza:
Kétoldalú ragasztón szúrj át valami kicsi szöget. Oda nyúl megnyomni a csengőt, és megszúrja az ujját. Majd nem nyúlkál többet.
6/15 anonim válasza:
Szerezz be egy wifis kamerát, vagy egy sima micro sd kamerát és nézd meg.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek nem rossz ötletek, de számbeütős, utcai, társasházi kapucsengő, ezek azzal nem megoldhatók. A kamerát nagyon nem is tudom beszerelni, mellé ellopják az utcáról, ha valaki kiszúrja... Sajnos nem tudok nem reagálni, mert a csengő addig szól, amíg fel nem veszem, vagy több percig.
2016. jan. 1. 15:43
8/15 anonim válasza:
Akkor keress egy szerelőt aki a kapucsengőre szerel egy kapcsolót, és éjszakára kikapcsolod.
9/15 anonim válasza:
Ha barkácsember lennék, én eszkábálnék valami olyan csengőt, amit éjszakára beállíthatnék valami brutális hangra, pl vad kutyák ugatása, vagy valami emberi szöveg, pl megint itt vagy, takarodj, vagy hasonló.
10/15 anonim válasza:
Nálunk is előfordult, véletlen időpontokban azt hittük valaki szórakázik... csöngettek felvettem senki... az ment napokig... aztán rájöttem hogy egy pók császkált az a panelen, nem messze volt a hálója. Eltakarítottam és a csöngetések megszüntek :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!