Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálnátok azzal a...

Mit csinálnátok azzal a szomszéddal, aki éjszaka csenget nálatok?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, de sokszor előfordult, hogy éjjelente kapucsengőn csenget nálunk valaki. Nem tudom pontosan ki az az ember, de már eléggé elegem van belőle és a humorérzékéből is. Ki hogyan derítené ki, illetve hogyan bírná rá arra az embert, hogy fejezze ezt már be.

2016. jan. 1. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is sokáig azt hittem, hogy véletlen, sokszor fordult elő ilyen viharoknál, és azt hittem a szél és az eső valahogy megbuherálja a dolgot, de hajnalban láttam, hogy nevetve jön be 2 szomszéd, mikor nálam megszólalt a csengő...
2016. jan. 1. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Én nő vagyok, de olyan ideges lennék, ha erre ébrednék, hogy lemennék, és elküldeném a...

(Már ha tényleg addig nyomja, míg nem reagálsz.)

Hétköznapi életemben egy visszafogott nő vagyok, de ezt nem hagynám.

2016. jan. 1. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Tedd mellé a kaputelefont, nagy tudású!
2016. jan. 2. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb csenget, ne vedd fel, hanem gyorsan menj le (ne kapcsolj villanyt hogy ne vegye észre), és verd be a pofáját.
2016. jan. 3. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, igaza van az előzőnek, menj le. Mondjuk én nem verekednék. Egy ilyen kis sunyi alaknak az is bőven elég, ha felordítod a lépcsőházat, miközben lehordod. Ha más is felébred és kijön, még jobb. Nem biztos, hogy csak veled csinálja. Úgy elszégyelli magát, hogy a küszöb alatt fog átcsúszni, hidd el. Meg azt is, hogy többet nem csinálja.
2016. jan. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!