Ti mit csinálnátok?
Még Decemberben elloptak tőlünk egy háztartási gépet a közös tárolóból. Egy hetes időintervallumban történhetett, és szóltunk is a házmesternek azonnal ahogy észrevettük. Az a gép nem működött jól, a férjem is ingyen kapta valakitől, hogy csinálja vele azt amit akar.
Egy alkatrész kellett volna hozzá, és utólag derült ki, hogy összességében nem érte volna meg.
Tegnap szólt a házmester, hogy valószínűleg a mi gépünket tették le a ház azon részére, ahová nekünk nincs kulcsunk.
És azt is megsúgta, hogy a közvetlen szomszédunk tette oda. (Drogosok)
Én már elengedtem ezt az egészet, de a férjem már csak azért is szanaszét rúgná a szomszédokat, aztán meg össze, csak mert lopni mertek tőle...
Szemétség lenne nem elmondani a férjemnek? Nem akarok balhét.
Az is lehet, hogy a házmester keveri a kakkanatot...
Igen, meg attól félek hogy egyszer a sarokba szorítanának valamelyik manófejű mákvirág haverjukkal karöltve, ha nincs ott a férjem.
Úgy voltam velük, hogy ameddig csendben vannak, nem piszkítanak a lépcsőházba, és nem gyújtják fel a házat, addig tojok rájuk...
Végülis kiderült, hogy egy értéktelen berendezés. Az ember nagy értéket amúgysem tart a közös tárolóban (én pl. bicajt sem mertem anno, mert nem 2 forint volt). Elvitték, vacak, hát éljenek vele boldogan. Én azt mondanám a közös képviselőnek, hogy ez nem az enyém és szállíttassa el aki akarja... :D
Minek balhézni egy értéktelen tárgyon?
Te bemondásra mindent elhiszel? Ha ok nélkül kiveritek a balhét és egyszer körbeállnak, mikor nincs ott a férjed, akkor mi lesz? Gondolkozz már kicsit...
Közös tárolóban amúgy is világi ostobaság cuccokat tenni, ha ilyen a lakóközösség. A drogosokra meg talán a rendőröket hívd ki, ha biztos vagy benne, hogy otthon is cuccolnak...
Jaj de gáz...😄🙉🙊
Nagyothalló a házmester bácsi, és szárítógép helyett egy rendes háztartási ruhaszárító állványra gondolt...
Éppen azon gondolkoztam, hogy azt mondta tegnap hogy egyedül vitte a lány.
Én meg visszakérdeztem, hogy egyedüüül?!
Mondom; lényegesebben könnyebb mint egy mosógép, na de hogy az a vékonyka alacsony lány egyedül?
Dehát minden háztartásban van olyan ruhaszárító állvány, miből gondolta hogy az pont az enyém? Őrület!
Amúgy pont a balhét akartam elkerülni, azért nem balhéztam. Nem tudom olvastad-e, kedves egyik válaszoló?
Nem küldöm rájuk a yardot, szegény ördögök ezek...
"Nem küldöm rájuk a yardot, szegény ördögök ezek..."
Hát akkor sok sikert, majd ha tényleg körbeállnak téged férj nélkül...
Utolsó ;
Nem érzem magam veszélyben és fenyegetetten. Ha néha száll tőlük a fű szag, meg nem kimondottan szimpatikus a fejük, még nem fognak nekem esni ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!