A szomszédom állandóan átszólogat, ti mit csinálnátok a helyemben?
Arról van szó, hogy a közvetlen kertszomszédunk, akivel még köszönőviszonyban is alig-alig vagyok, nem száll le rólam, ha meglát a kertben egyből rákezdi. Van két gyereke, akik kőbunkók, rájuk hagyott mindig mindent és nem hallgatnak rá, amit azzal kompenzál, hogy úgy próbálja rávenni a gyerekeit, hogy ne káromkodjanak, hogy állandóan rám hivatkozik, mondván, hogy engem zavar.
Ez így talán röhejesnek hangzik, de amikor napi szinten nyomatja, hogy Jájóka ne hangoskodj, mert a szomszéd olvas, Jájóka ne káromkodj mert a szomszéd pihen (közben majd megszakadok, mert mondjuk kapálok). Úgy fél a saját lányától, hogy nem szól rá, ha az öccsét addig veri, hogy az sírva fakad, minden áldott nap ez megy.
Egyszerűen gyávának tartom az anyát, hogy nem tud karakánul rászólni a gyerekére és mással takarózik (ha például be akarja hívni a gyerekeit 30-40 percig könyörög mire azok megmozdulnak), ennek ellenére soha nem szóltam se neki se a gyerekeinek, egyszerűen figyelmen kívül hagyom, de ezen a nyáron már szinte minden nap ez ment.
Ti hagynátok, hogy azért csináljon belőletek bűnbakot egy béna ember, mert nem mer nemet mondani a saját gyerekének.
Persze semmi közöm hozzá, hogy hogyan neveli a gyerekeit, pont ezért mi a fenének is hivatkozik rám?
A probléma azért fontos, mert sokat vagyunk kint és nem akarom elmérgesíteni vele a viszont, de már abból is elegem lett, hogy süket legyek.Szinte ne tudok úgy kimenni a saját udvarunkra, hogy ne szőne bele engem a mondanivalójába közvetetten, de közvetlenül nem szól hozzám. 3 éve tart és még mindig nem unta meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!