Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Tegnap megyek ki az udvarra, kaját vittem a kutyáinknak, aztán a placcuk mögött van egy kisebb kertünk, a szomszédtól csak ilyen drótkerítés választja el. Aztán ahogy megyek oda, látom hogy a szomszéd ott szarik a garázsuk mögött, mert hogy nekik oda van építve egy garázs. Nem tudom miért van ennek értelme, de volt már olyan eset is, mikor kimentem nyáron este cigizni, és hallottam hogy ott hányik hátul valaki, reggel mentem a kertbe, aztán láttam hogy áthányt az én oldalamra.2018. márc. 17. 13:38
1/11 anonim válasza:
szólj oda neki h a jó k any*d közelébe sz**ál te büdös k**!
2/11 anonim válasza:
Èrdekes.
Pont ma írta valaki,hogy zavarja őt,ahogy a szomszèdja szaràs közben kukkolja őt ès ettől ràjőn a hànyinger. Nem tudja mit tegyen.😂
5/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom amúgy, mit csináljak, nem vagyok ám valami agresszív ember, szívem szerint csak becsengetnék hozzá, és megkérdezném mért nem a wc-t használja a házában. Csak ő meg elég nagydarab meg bunkó, nem tudom hogyan reagálna.
2018. márc. 17. 15:32
6/11 anonim válasza:
Légpuskával vedd célba a valagát...
7/11 anonim válasza:
Szerintem menj oda egy kutyaka.ki zacskoval es add oda neki. Legalabbis en ezt tennem.
De tok nyugisan is megkerdezhetned,h esetleg hasmenessel jaro betegsege van-e.
Sokszor az ilyen ember nem is tudja,h problemat okoz ezzel a masiknak.
N
8/11 anonim válasza:
Adj neki smirglit a kitörléshez vagy kérdezd kér e:DDD
9/11 anonim válasza:
Szerej fel egy kamerát egy jól látható helyre és az eltántoríthatja a szomszédot.
10/11 anonim válasza:
A kamera szenzációs ötlet mit ne mondjak, a percen fel is jelentene, mert az ő részét veszed. Menj oda legközelebb egészen közel hozzá, guggolj le háttal neki, és szarjál te is, meglátjuk ,mit szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!