Mi a véleményetek a kisvárosokról?

Én sokkal szívesebben laknék ilyen helyen
Bp-i vagyok, és igen, én is utazom ennyit városon belül is:S - engem sokszor a közöny idegesít, de hát mindenkit az idegesít, amiben él:S

3000 fős település az inkább falu, még akkor is, ha hivatalosan valamiért város.
Én egy 20ezres kisvárosban nőttem fel, ami már valóban kisvárosnak mondható. Több középsuli is van a városban, én is oda jártam, úgyhogy nem volt gondom a közlekedéssel. Kikapcsolódásra is volt lehetőség, bár tény, hogy nem annyi, mint egy nagyobb városban. Azt én is utáltam (utálom), hogy majdnem mindenki ismer mindenkit, de minimum mindenki tud mindenkiről mindent, még olyan dolgokat is, amiket saját magáról sem tud az ember.:D Összességében abszolút nagyváros párti vagyok egyébként, de nincs különösebb bajom a kisvárosokkal sem, mondjuk úgy minimum 10ezer fős lakosság esetén.

Kisváros párti vagyok, mivel rühellem az embertömeget és a nyüzsgést. Többen negatívumként említettétek, hogy mindenki ismer mindenkit. Ez a másik, ami a kisvárosokban nagyon tetszik. Mindig találkozol ismerőssel.
Megyeszékhelyen lakom, itt már a harmadik szomszédról azt sem tudom, hogy kicsoda. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!