Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a véleményetek a kisvárosok...

Mi a véleményetek a kisvárosokról?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és azóta lakok egy kisvárosba(3000fős). De semmi előnyét nem látom,inkább csak a hátrányait. Középiskolás korom óta 20-30km-eket utazok naponta oda-vissza a középiskola miatt most meg a munka miatt.Autóval járok,hogy ne vegyen el a buszozás 3-4 órát,hanem csak 1,5-et,de az autó meg kopik,gyűjti a km-eket rendesen.Bolt meg alap dolgok vannak de semmi olyan ami kulturális kikapcsolódásra vagy normális hobbira nincs lehetőség. Az emberek ismernek mindenkit,rosszindulatúak pletykálkodnak,mindig mással vannak elfoglalva...Csak a házat szeretem amiben lakom,mert ebben nőttem fel,nagyapám építette,különben maga a várost utálom.Szerintem egy nagyvárosba egy családi házba jobb lehet élni,nem ismer mindenki mindenkit,több lehetőség van mindenbe...Szívesen várom a véleményeteket,tapasztalatotokat.
2017. dec. 2. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sokkal szívesebben laknék ilyen helyen

Bp-i vagyok, és igen, én is utazom ennyit városon belül is:S - engem sokszor a közöny idegesít, de hát mindenkit az idegesít, amiben él:S

2017. dec. 2. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretem, mint a nagyvárosokat, de nyilvan nem egyformák az emberek.
2017. dec. 3. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:

3000 fős település az inkább falu, még akkor is, ha hivatalosan valamiért város.

Én egy 20ezres kisvárosban nőttem fel, ami már valóban kisvárosnak mondható. Több középsuli is van a városban, én is oda jártam, úgyhogy nem volt gondom a közlekedéssel. Kikapcsolódásra is volt lehetőség, bár tény, hogy nem annyi, mint egy nagyobb városban. Azt én is utáltam (utálom), hogy majdnem mindenki ismer mindenkit, de minimum mindenki tud mindenkiről mindent, még olyan dolgokat is, amiket saját magáról sem tud az ember.:D Összességében abszolút nagyváros párti vagyok egyébként, de nincs különösebb bajom a kisvárosokkal sem, mondjuk úgy minimum 10ezer fős lakosság esetén.

2017. dec. 5. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Kisváros párti vagyok, mivel rühellem az embertömeget és a nyüzsgést. Többen negatívumként említettétek, hogy mindenki ismer mindenkit. Ez a másik, ami a kisvárosokban nagyon tetszik. Mindig találkozol ismerőssel.

Megyeszékhelyen lakom, itt már a harmadik szomszédról azt sem tudom, hogy kicsoda. :(

2017. dec. 8. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!