Mi a véleményetek a kisvárosokról?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok és azóta lakok egy kisvárosba(3000fős). De semmi előnyét nem látom,inkább csak a hátrányait. Középiskolás korom óta 20-30km-eket utazok naponta oda-vissza a középiskola miatt most meg a munka miatt.Autóval járok,hogy ne vegyen el a buszozás 3-4 órát,hanem csak 1,5-et,de az autó meg kopik,gyűjti a km-eket rendesen.Bolt meg alap dolgok vannak de semmi olyan ami kulturális kikapcsolódásra vagy normális hobbira nincs lehetőség. Az emberek ismernek mindenkit,rosszindulatúak pletykálkodnak,mindig mással vannak elfoglalva...Csak a házat szeretem amiben lakom,mert ebben nőttem fel,nagyapám építette,különben maga a várost utálom.Szerintem egy nagyvárosba egy családi házba jobb lehet élni,nem ismer mindenki mindenkit,több lehetőség van mindenbe...Szívesen várom a véleményeteket,tapasztalatotokat.2017. dec. 2. 19:15
1/14 anonim 

válasza:

Mondjuk egy 3000 főe hely valóban kicsi, de azért egy harmincezres kisvárosban még középiskola is van nem is egy.
2/14 anonim 

válasza:

Egyetértek. Én valamivel nagyobb városban lakom, mint te, de még így is túl kicsi, Budapestet jobban szeretem.
3/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk én megyeszékhely nagyságú városban gondolkodnék.Budapest az meg túl nagy,zsúfolt nekem.Legalábbis vezetni utálok ott.
2017. dec. 2. 19:31
4/14 anonim 

válasza:

Melyik megyében élsz?
Például Sopron, Szombathely környéke a munkalehetőségen kívül számos előnyt tartogat.
5/14 anonim 

válasza:

Egy véleményen vagyok veled, csak a házat szeretem, a várost nem. Bár tényleg nincs szórakozási lehetőség, de mivel amúgy sem mennék sehova, nekem megfelel.
6/14 A kérdező kommentje:
Baranya megyében élek.
2017. dec. 2. 19:41
7/14 anonim 

válasza:

várj, hogy utazol kocsival 1,5 órát 20-30 km alatt? Oda-vissza összesen, vagy külön külön? Mert én vonattal járok 30-at, és pontosan beér 25 percet, ha késik 35-40 percet utazok oda... aztán még vissza. Ez nekem sehogy nemjön ki.
8/14 A kérdező kommentje:
34 km ami kb 45-50 perc 1 út és ugyanennyi vissza is
2017. dec. 2. 20:15
9/14 anonim 

válasza:

Helyben nincs munkalehetőség, hogy ne kelljen utaznod?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán van ami megfelelne.
2017. dec. 2. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!