Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés

Mióta ideköltöztem (10 hónapja) folyamatosan feldübög az alsó szomszéd. Először azt hittem "véletlenül" csinálja, vagy valamit szerel, de amikor már elkezdett felordibálni, tudtam hogy nem. Nem normális, olyanok miatt dübög, hogy én délután 3kor sepregetek és odébb merem húzni a széket a konyhában amíg elseprek alóla. Meg minden étkezésnél ha leülök feldübög ha nem emelem a széket. Múltkor takarítottam délután, és felordította a következő kulturált mondatot: "egész délután mászkálsz, a faszt kell ennyit mászkálni, üljél már le a seggedre". Már semmit nem merek csinálni, amikor takarítok a székeket felemelem és úgy rakom odébb(pedig nehezek), odafigyelek hogy halkan és lassan járjak. Tudom hogy ez nem normális, meg nem kéne vele foglalkoznom, de zavar, főleg hogy így beszél velem. Akármit csinálok ami hangosabb egy kicsit is mint a néma csend egyből üti a csövet ami jön fel vagy üvölt.

Pedig nem vagyok egy hangoskodó típus. A saját lakásomban nem élhetek nyugton, mert ordibál fel a szomszéd. Akik mellettünk laknak ők is mondták már, hogy ki vannak tőle teljesen. Egyébként egy vénember aki egyedül él.

2017. máj. 25. 13:12
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Én ugyan evvel szenvedtem,nálam avval oldódott meg hogy nem foglalkoztam vele és pár hónap alatt abbahagyta.Szerencsém volt de nálad úgy látszik ez nem megoldás.Én a helyedben feljelenteném zaklatásért.
2017. máj. 27. 19:47
 22/25 anonim ***** válasza:

Cseréljetek lakást ....

(Dumáld meg, hogy a tied tűzbiztos...)

2017. máj. 28. 01:39
 23/25 anonim ***** válasza:
A feljelentéssel nem mennél semmire. Szal azt próbáld kerülni. Az a legjobb ha annyiba hagyod szerintem :D. Vagy mégiscsak lemész hozzá és megpróbálsz vele beszélni. Nem hinném, hogy megölne x"D Mindenesetre sok sikert, remélem megoldódik a probléma valahogy. Jah még valami: esetleg megpróbálhatsz a gondnokkal is beszélni. Hátha ő beszél helyetted a bácsikával.
2017. máj. 29. 00:29
 24/25 anonim ***** válasza:
vegyél csúsztatófilcet a székek lábára,és akkor nem lesz hangja ha kihúzod,meg nem kell cipelni.Én is szenvedője voltam évekig egy olyan szomszédnak,aki a székeket húzgálta.Nagyon idegesítő,iszonyat hangos.Hajnal ötkor elkezdte,de csak addig csinálta,amíg felvert,és nem tudtam visszaaludni.Ha meg mondjuk laminált padló van,nincs normális szigetelés alatta,akkor valóban lehallatszik,ha mászkálsz.Vegyél papucsot.
2017. máj. 30. 12:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, és?

Ignoráld aztán csá, tegyél be zenét, hogy ne halld, mikor felzörög és társai, de ne legyél már ilyen mulya.

2017. jún. 1. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!