Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés

Mióta ideköltöztem (10 hónapja) folyamatosan feldübög az alsó szomszéd. Először azt hittem "véletlenül" csinálja, vagy valamit szerel, de amikor már elkezdett felordibálni, tudtam hogy nem. Nem normális, olyanok miatt dübög, hogy én délután 3kor sepregetek és odébb merem húzni a széket a konyhában amíg elseprek alóla. Meg minden étkezésnél ha leülök feldübög ha nem emelem a széket. Múltkor takarítottam délután, és felordította a következő kulturált mondatot: "egész délután mászkálsz, a faszt kell ennyit mászkálni, üljél már le a seggedre". Már semmit nem merek csinálni, amikor takarítok a székeket felemelem és úgy rakom odébb(pedig nehezek), odafigyelek hogy halkan és lassan járjak. Tudom hogy ez nem normális, meg nem kéne vele foglalkoznom, de zavar, főleg hogy így beszél velem. Akármit csinálok ami hangosabb egy kicsit is mint a néma csend egyből üti a csövet ami jön fel vagy üvölt.

Pedig nem vagyok egy hangoskodó típus. A saját lakásomban nem élhetek nyugton, mert ordibál fel a szomszéd. Akik mellettünk laknak ők is mondták már, hogy ki vannak tőle teljesen. Egyébként egy vénember aki egyedül él.

2017. máj. 25. 13:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem szoktam vele találkozni, 2x láttam mióta itt lakom. Egyébként 21 éves lány vagyok, hogyha ez számít valamit.

Nem szeretnék vele rosszban lenni, gondoltam rá, hogy direkt kicseszek vele és ugrálni fogok meg húzgálom a székeket meg minden, de igazából engem az is zavar, hogy én zavarok valakit. :D

Én nem ezt szoktam meg, amíg anyámmal éltem senkit sem zavart az, hogy leülök a székre vagy sepregetek.

Igazából ő szerintem azt hiszi, hogy én direkt csinálom ezeket, mert van amikor véletlenül hangos vagyok, pl volt hogy véletlenül belerúgtam a székbe, leejtettem a sütőrácsot, ami aztán jó hangos volt, persze egyből ütötte a csövet.

Ha lemennék mit mondhatnék neki, hogy mindkettőnknek jó legyen?

Amikor így káromkodik néha olyan mérges vagyok hogy legszívesebben lemennék és rárúgnám az ajtót hogy tudja hogy kivel beszél... de valószínűleg nem lenne jó megoldás.:D

Egyébként valószínűleg tényleg nem lehet teljesen normális, mert egyszer beszélt anyámmal és mondta hogy azt mondta neki, hogy ő az földszinten akart lakást venni, mert ha tűz üt ki az felfelé terjed, és így nincs teljesen biztonságban.

Az lenne a legjobb, hogyha elköltözne, a többi lakót is zavarja ezzel a viselkedéssel.

2017. máj. 25. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Biztos valami szuper hallókészüléke van, mondd meg neki, hogy vegye le rajta a hangerőt... :D

Amúgy, részvétem :(

2017. máj. 25. 14:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha a többi lakót is zavarja, akkor teljesen leszarnám. Hallgass zenét vagy, vegyél füldugót így nem hallod, ha kiabál.

Nem kell vele beszélni, ha idősebb, akkor nem fog megváltozni.

2017. máj. 25. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Azt írnám beszélj vele, de mivel idegbeteg... Közös képviselő? Ne hergeld mert ha pszichés beteg akkor semmire se mész vele.
2017. máj. 25. 14:38
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

neki nincs jogos problémája. ilyen egy társasház.

A te problémát viszont jogos. kb zaklatás.

2017. máj. 25. 14:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Mintha olyan nagy kár lenne, ha szénné égne. :'D
2017. máj. 25. 15:52
 17/25 anonim ***** válasza:

"Egyébként valószínűleg tényleg nem lehet teljesen normális, mert egyszer beszélt anyámmal és mondta hogy azt mondta neki, hogy ő az földszinten akart lakást venni, mert ha tűz üt ki az felfelé terjed, és így nincs teljesen biztonságban."

Ebben mondjuk igaza van, nem is ő az egyetlen aki így gondolkodik (szüleim is pl. ugyanezért nem akartak nekem nagyon magas emeleti lakást venni, de itt gyk-n is olvastam pár ilyet), nem értem miért pont emiatt gondolod végleg úgy, hogy nem normális. :D

Sokat nem tehetsz ellene amúgy. Én magamat ismerve már az első káromkodós felordítás után lementem volna hozzá és nagyon lehordtam volna (illetve nagy eséllyel veszekedtünk volna gondolom egy olyat, amit az egész lépcsőház hallott volna). Ezt te még mindig megteheted. A másik megoldás az, hogy direkt idegesíted egész nap, a harmadik pedig az, hogy teljes mértékben ignorálod. Ezek közül válaszd azt, amelyik legjobban illik a temperamentumodhoz. :)

2017. máj. 25. 16:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Meg kell nevelni

400-500 W-os mélynyomó, valami jó metal full basszuson és full hangerő se kell, rezegni fog az összes fala

2017. máj. 27. 13:56
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Ugyanezt akartam írni én is. 😁 Én tuti ezt csinálnám.

Csak ezzel meg az a gond,hogy nem csak a vénember hallaná,hanem az egész ház.

2017. máj. 27. 17:16
 20/25 anonim ***** válasza:

És?

Én 8 évig leszartam, melyik köcsög mit csinál, de mióta Linkin Park Keys to de Kingdomt hallgatnak loopon valahogy kezd kuss lenni nagyobb részt. Mondjuk, engem alapból hidegen hagyott, hogy melyik paraszt üvöltette a tüc tücöt vagy üvöltött a csajával, pasijával, gyerekével, csak ott szakadt el a cérna, amikor migrénem alatt, mind a három idióta szomszédom egyszerre csinálta ezeket. Az egy normális falszomszédomtól meg elnézést kértem

Mondjuk, a mi társasházunkból, 32 lakásból 20-ban idióták laknak, úgyhogy leszarom, kinek mi a véleménye

2017. máj. 27. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!