Miért néznek rám megvetően az emberek amikor gördeszkázom?
Figyelt kérdés
Direkt az "emberek" kategóriába írom, mert nem a sporttal kapcsolatos, hanem inkább az emberek viselkedésével
Dióhéjban annyi, hogy nem értem, ez csak itt van így, ahol lakom, vagy más is tapasztalja aki gördeszkázik. Felnőttek és főleg lányok néznek rám csúnyán. Az a tipikus lebiggyesztett száj, összehúzott szemöldök stb.
Elég sz*ar érzés. Meghálálnám ha valaki elmagyarázná, vajon mi játszódik le ilyenkor a fejükben?
Egyet ki tudok lőni a lehetséges okok közül. Nem szoktam nekimenni senkinek. Van hogy jönnek velem szembe, bambulnak és nem állnak félre. Mindig kikerülöm és ilyen szempontból nem okozok semmilyen kellemetlenséget. Akkor meg miért? Nem értem...
2016. máj. 21. 00:26
11/12 A kérdező kommentje:
Mikor nem a deszkaparkban vagyok, hanem az utcán, normálisan megyek, nem ugrálok, stb. Tehát max csak annyira rongálhatom a járdát mint egy rolleres (akire nem néznek csúnyán) de azért köszönöm a válaszokat^^ tényleg hasznosak voltak:)
2016. máj. 21. 16:42
12/12 acsuf válasza:
Szimplán befásultak , nálunk nincs ilyen szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!