1 éve gördeszkázom, de nem megy az ollie. Valaki tud segíteni, tanácsot adni? 14/L
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gyakorolom az ollie gördeszka trükkot, de egyszerűen sehogy se megy. Odáig megy, hogy pattint húzás és utána sehogy se megy. Már vagy 100 fajta oktató videót megnéztem, de nemtudom felemelni a deszkát. Ha bárki aki deszkázik, és tud valamit tanácsolni akkor azt nagyon megköszönném. Vagy ha esetleg van olyan aki Budapesten az XI. Kerületben lakik, és esetleg meg tudná mutatni/tanitani. :(2015. júl. 30. 16:15
1/3 NoSmokingWithoutMe válasza:
Pesti vagy, ott van skatepark.. Miért nem mész ki oda?
2/3 A kérdező kommentje:
Sokszor voltam ott is, de azok a dedzkasok mar ollienal magasabb szinten vannak. Örülök ha látok tőlük egy pop showitet. Szoval az nem jo.... De azert koszi
2015. aug. 1. 09:52
3/3 NoSmokingWithoutMe válasza:
Nem úgy gondoltam, hogy nézni menj ki.. Hanem kérj tőlük segítséget, biztos segítenek majd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!