Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok tanácsot adni?

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
már lassan 3 hónapja elkezdtem diétázni sok mindenről lemondtam és sokat mozogtam sikerült 6 kilót fogynom ami mindenki szerint meglátszik de én nem nagyon veszem észre magamon, és ez eléggé elkeserít. mostanában úgy érzem hogy kezdek visszahízni pedig semmivel sem eszem többet és nem is mozgok kevesebbet. A mozgás is egyre nehezebben megy ami abban nyilvánul meg hogy pl. kevesebb fekvőtámaszt bírok csinálni stb.. és nem tudom ez miért van mostanában sokat gondolkodom rajta hogy feladom az egészet ami tudom nem lenne jó de nem tudom mit tehetnék.....17/l
2015. máj. 1. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne add fel, hanem eddz valakivel aki bátorít. Kell egy jó edzőtárs, aki kihúz a gödörből. Most hullámvölgyben vagy, ilyen mindenkivel történik, de majd kilábalsz.
2015. máj. 1. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
hát gyakran vagyok hullámvölgyekben igazából mivel kung fuzni tanulok vannak edzőtársaim és nagyon sokat segítenek és kedvesek velem épp ezért nem értem magam hogy miért vagyok ilyen most
2015. máj. 1. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Járj el továbbra is, semmi esetre sem szabad feladni. Biztosan jó közegben edzel, márpedig a jó társaság miatt már megéri lemenni. :)
2015. máj. 1. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:
igen mostmár hogy jobban vagyok én is így érzem köszönöm a válaszaid segítettek nekem :D :*
2015. máj. 2. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!