Tudtok nekem tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Tánc versenyre készülünk barátnőmmel,mutogatott nekem videókat,hogy ezt és ezt táncoljuk el,mondom jó,ezek tök könnyűek.ahha....még sem,csak látszatra,és rólam azt kell tudni,hogy ha a táncba nem sikerül valami akkor próbálom tovább de egy idő után rám tör a dili és mindenkinek leüvöltöm a fejét aki hozzám szól,na ehez szeretnék segítséget kérni,hogy tudtok-e valami jó gyakorlatot,hogy ne másokon vezessem le a feszültséget.Nyugodtan lélegezni próbáltam az orron be szájon kit,de nem jött össze :/ meg én imádok táncolni csak ha nem jön össze mérges leszek és feladom,ezt nagyon utálom magamban és tudom,hogy ezen más nem tud segíteni de azért mégis ha valakinek van valami ötlete akkor légyszi ossza meg velem ^^köszi2014. szept. 8. 13:53
1/2 B612 válasza:
ezt ha elolvasod mindenre rájössz::)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ^^
2014. szept. 8. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!