Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok és szeretn...

Rachel96 kérdése:

18 éves lány vagyok és szeretnék parkourozni tanulni, mert mint mozgásformán kivűl nagyon szép és érdekes Budapesti vagyok és segítséget kérnék, tudnátok segíteni? Tanácsot adni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 166 cm és alig 50 kg, szeretek mozogni, régen tanultam szaltózni bár csak előre sikerült,illetve gerendáztam,és futottam is, nagyon szeretek falat mászni és korcsolyázni is. Kb egy éve ismerkedtem meg jobban a free runinggal, és a parkourral, nagyon régen nem űztem semmilyen sport félét és ez nagyon bejön,de eltunyultam tudnátok esetleg segíteni? tanácsokat adni? vagy bármi? köszi

2014. nov. 10. 18:56
 1/3 anonim válasza:
Facebookon lépj be a Parkour Hungary csoportba és keress a közeledben embereket akivel edzhetsz!És ők segítenek! :D
2014. nov. 11. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. nov. 12. 09:31
 3/3 Antal15 válasza:
Ha nem vennének be akkor most indult edzés az uteban Brenner Márk tartja
2014. nov. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!