Miért van az h eddig volt már 3 legjobb fiú barátom is de mindegyikkel azért romlott meg a kapcsolatom mert belém szerettek? Srácok, van erre valamilyen "megoldás"? (érdekes történet)
Az elsővel még 9-10 éves korom körül ismerkedtem meg és jóban-rosszban együtt voltunk de aztán 13 éves koromban megcsókolt, és a csók előtt szakítottunk a pasimmal akivel az első csókom volt és, amikor elmondtam az legjobb barátomnak h megcsókolt látszott rajta h nem örül neki. Aztán már nem beszéltem vele és szép lassan eltávolodtunk egymástól...
Aztán 14 éves korom körül is volt egy legjobb fiú barátom aki 16 éves koromban bevallotta h szeret és össze is jöttünk...aztán szakítottunk és tudjátok mi lett...
a mostani legjobb barátom is bevallotta h szeret de vele nem akarok összejönni mert nagyon rossz tapasztalatom van... mit tegyek?
A férfi mindig is a nőt fogja látni benned, akármennyire is jó barátok vagytok. Ha van neki valakije, akkor szerencséd van, mert nem fog rádmenni, de ha nincs, akkor ez csak idő kérdése :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!