Hol van Budapesten olyan ruhabolt ahol nem néznek rám se furcsán, se megvetően, se stb. ha férfiként női ruhákat szeretnék felpróbálni?
Az a baj, hogy ami nem megszokott, azt az ember furcsállja. Te is néznél egyet, ha repülő bálnát vennél észre, szerintem. ;) Én is furcsán néznék rád.
Ilyen boltot nem találsz, de miért akarsz női ruhákat próbálni? Egyezik a méreted barátnődével? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Ezekre is furcsan neznetek okosok?
Itt csak biztatast olvastam az en kommentemen kivul...
Siman bemehetsz akar plazakba is!
En ismerek olyan pitcsakat akik szinten itt vasarolnak csak a ferfi reszlegen es allitasuk szerint szharnak masok velemenyere!
Tegyel te is igy...
Szerintem oldd meg úgy, hogy összeválogatod a női ruhákat, utána magadhoz veszel néhány férfi cuccot is és úgy mész be a fülkébe. Akkor az olyan, mintha a női cuccokat másnak vennéd, te meg felpróbálnád a fiúruhákat :D Aztán visszateszed a férfi ruhákat, mondván "jaj, sajnos nem lett jó egyik sem".
Vagy mondd azt, hogy ugyanaz a méreted mint a barátnődnek/édesanyádnak és neki/k szeretnél venni valamit.
Vagy azt is mondhatod, hogy szerepjátékhoz/costplay-hez kell.
Ezekkel a módszerekkel meg bármelyik boltban próbálhatsz. :D
Köszönöm a sok választ, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyien írtok majd ide nekem :))
Én igazság szerint nem vagyok éppen egy nőies alkat, viszont igen, sajna ez van, szeretnék néha női ruhába bújni :)
Amúgy lehet valami igazság az utolsó hozzászólónál, mert korábban ha akármelyik nagyobb boltban nézelődtem férfiként férfiruhákat akkor se kérdezett vagy szólt senki semmit. Majd meglátom milyen lesz a szituáció :)
Amúgy ha lenne olyan valaki aki szívesen elkísérne egy ilyen téren kezdő srácot, és segítgetne mi állna jól, akkor annak sem vagyok ellenére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!