Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te is megvetően nézel egy...

Te is megvetően nézel egy utcán szembejövő, nem az általánosan megszokott öltözködésű emberekre?

Figyelt kérdés
Itt most nem a kirívó, ribis öltözködésre gondolok, hanem vmi egyedi, meghökkentő, szokatlanra. Miért van az, hogy Mo-n mindenki a másikkal foglalkozik, hogy néz ki? Külföldön ez pont nem érdekli az embereket, de nem a negatív értelemben.

2014. ápr. 13. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Megvetően? Ne hidd, hogy olyan fontos vagy! Ahhoz éreznem is kellene valamit.

Maximum rácsodálkozok, ha valami nagyon furcsa. De nem adok hangot neki, mert nagy ívből teszek rá.

Egyébként nem pont ez a cél? Mi értelme "egyedi, szokatlan" göncbe bújni, ha rajtad kívül SENKI SEM érzékeli? Hmm?

Valamint: te sem jártál még külföldön. Ott is van véleménye az embereknek.

2014. ápr. 13. 11:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Most nem kimondottam magamról beszélek, hanem általánosságban. Az egyedi dolgoknak pedig nem mindig az a céljuk, hogy másoknak megfeleljünk vagy hogy figyelmet keltsünk fel vele, hanem hogy kifejezzük magunkat és nekünk jó legyen.

Jártam külföldön, olyan helyeken, amit te nem is gondolnál- és nem azt mondom, hogy ott nincs másoknak véleményük, hanem nem olyan kicsinyesek, földhözragadtak mint Mo-n.

2014. ápr. 13. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Én meg szoktam,de jó értelemben.Jó érzés,hogy a 20. veled szembejövő tinilányon nem Converse cipő van lyukas farmerral,hanem szoknya balerinával.:)
2014. ápr. 13. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Megvetően? Max az említett converse cipős egyenruhás tucat emberekre nézek úgy. Aki kicsit is egyedi, az már jó dolog.
2014. ápr. 13. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Én személy szerint kifejezetten örülök, ha végre nem ctrl C+ ctrl V embereket látok az utcán. Megyeszékhelyen lakok, ami egyben egyetemi város, nagyon sok a külföldi hallgató, ők általában merészebbek öltözködés terén, de jó cuccokat szoktam rajtuk látni :) Én általában turiból öltözök, mert olyan ruhája tuti nincs senkinek.
2014. ápr. 13. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Budapesten lalkom. itt szerintem még meztelenül is kimehetsz az utcára

az extravagáns ruhák sem érdekelnek senkit, max az ismerőseidet

2014. ápr. 13. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg általában senkit nem érdekel. Pesten úgy mennek el egymás mellett az emberek, hogy rá se néznek a másikra.

Kicsinyes emberek meg mindenhol vannak: Magyarországon is, meg külföldön is. 9 éve voltam kint Angliában, és ott is volt, hogy megbámultak minket és olyan is volt, aki úgy nézett ránk, mint egy hernyóra, mert lerítt rólunk, hogy kelet-európaiak vagyunk.

2014. ápr. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!