Te is megvetően nézel egy utcán szembejövő, nem az általánosan megszokott öltözködésű emberekre?
Megvetően? Ne hidd, hogy olyan fontos vagy! Ahhoz éreznem is kellene valamit.
Maximum rácsodálkozok, ha valami nagyon furcsa. De nem adok hangot neki, mert nagy ívből teszek rá.
Egyébként nem pont ez a cél? Mi értelme "egyedi, szokatlan" göncbe bújni, ha rajtad kívül SENKI SEM érzékeli? Hmm?
Valamint: te sem jártál még külföldön. Ott is van véleménye az embereknek.
Most nem kimondottam magamról beszélek, hanem általánosságban. Az egyedi dolgoknak pedig nem mindig az a céljuk, hogy másoknak megfeleljünk vagy hogy figyelmet keltsünk fel vele, hanem hogy kifejezzük magunkat és nekünk jó legyen.
Jártam külföldön, olyan helyeken, amit te nem is gondolnál- és nem azt mondom, hogy ott nincs másoknak véleményük, hanem nem olyan kicsinyesek, földhözragadtak mint Mo-n.
Budapesten lalkom. itt szerintem még meztelenül is kimehetsz az utcára
az extravagáns ruhák sem érdekelnek senkit, max az ismerőseidet
Szerintem meg általában senkit nem érdekel. Pesten úgy mennek el egymás mellett az emberek, hogy rá se néznek a másikra.
Kicsinyes emberek meg mindenhol vannak: Magyarországon is, meg külföldön is. 9 éve voltam kint Angliában, és ott is volt, hogy megbámultak minket és olyan is volt, aki úgy nézett ránk, mint egy hernyóra, mert lerítt rólunk, hogy kelet-európaiak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!