Fiúk! Milyen öltözködésü lányokat tartjátok vonzónak és melyeket nem?
nem a ruha a lényeg :)
de azért ne legyen túl mutogatós,ne legyen rajta cicanadrág meg ilyenek.(magyarul ne legyen túl cicababa) :)
személy szerint szeretem a "hipster" csajokat,a kicsit fiúsabb vagy rockereket is.
de az olyanokat hogy télen is kint a p.csám utálom..
lényegében ne nézzen ki úgy mint egy r.banc..
Lehet, hogy én a 25évemmel már túlkorosnak számítok, de azért:
Világéletemben azok a nők keltették fel a figyelmemet, akiknek volt ízlésük és helyesen értékelték a saját testüket-lelküket. Hozzájuk való ruhát viseltek. Ami mutatta valamennyire a személyiségüket, hogy mi tetszik nekik, de azért nem volt túlzó. Semmi extra, de legyen a helyén. És aki benne van, az tudja jól érezni magát abban a ruhában.
feketelista:
- akik cicanadrágban járnak utcán is. Mostanában sokan vannak így és elég gáz
- akik "övet" hordanak. Egyes barátaimmal azt a szoknyát nevezzük övnek, ami már annyira mini, hogy szerintünk nem minősülhet szoknyának
- a majmolók: azok a lányok, akik egy az egyben másolják az általuk követendőnek tartott nőszemélyek ruháját. Ebben kétségkívül a csúcs az a lány, aki felvesz egy köldök fölött kezdődő topot és kibuggyan alatta a háj, sőt, fel is gyűri a fölsőt. Semmi bajom a nem csontsovány lányokkal, sőt! De neki nem ez áll jól, ne csináljon hülyét magából!
- a sminkes: sok lány hajlamos rá, hogy mindent magára kenjen. Ez rövid úton oda vezet, hogy alig lesz arca a smink fölött, ráadásul a többség nem is tud sminkelni. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb pasit a nő érdekli a smink alatt...
Amúgy tudtam fülig szerelmes lenni már acélbetétes bakancsos, fekete ruhás lányba, talpig fehér ruhásba, teljesen átlagosba,...
Nem az a lényeg, hogy konkrétan milyen stílus, minden zsákra van folt. A fontos az, hogy ne csak összekapkodjon mindent magára, hanem tudja, hogy ki. És hogy legyen ízlése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!