Fiúk! Hidegben vesztek fel nejlonharisnyát nadrág alá? Mostanában öltözőkben (pl. uszoda) egyre több srácon látok. Lányok nem tartjátok cikinek?
Figyelt kérdés
Minuszokban mindig fázik a lábam, a nővérem adott egy fekete nejlonharisnyát, hogy vegyem fel farmer alá. Tényleg jó, de mennyire elfogadott? Mit szólnak hozzá a lányok?
17/f
2013. jan. 25. 18:09
1/34 anonim válasza:
Jajj nemár, nem hiszem el hogy hetero pasik nejlonharisnyát hordanak, ez már valami perverzió. Van a pasiknak ilyen hosszú alsó ha fáznak, meg férfi pamutharisnya féle dolog is... de nejlonharisnya az semmire nem jó mert nem is túl meleg + női ruhadarab.
2/34 anonim válasza:
nemár. Jégeralsó, pamutharisnya, térdzokni ezerszer inkább. A nejlonharisnya szerintem egyáltalán nem melegít, csak 30 fokban...
3/34 anonim válasza:
Szerintem a fiúk is hordhatnak nyugodtam nejlont is, persze nem azokat a vékony, csipkés, tangás stb darabokat, azok tényleg a hölgyeknek készülnek. De vannak vastagabb (80-120 den), nem átlátszó, fekete harisnyák is, sőt azokoból vannak kifejezetten férfiaknak készült változatok is. Elvégre a férfiaknak is vannak lábaik, ráadásul fázhatnak is.
Persze aki a fétis miatt hordja ezeket, az más kategória.
4/34 anonim válasza:
1.2.hozzaszolotol kerdeznem egy ruhadarab attol noi hogy nejlonbol van ? Ezek szerint egy no nem is vehet fel,pamutot? Mert az meg ferfi . A nyakkendo meg ferfi ruhadarab meg is latok nokon! Pl.rendorsegi szovivok. Esti hirado.
5/34 anonim válasza:
Az egyenruha te nagyon okos. Még ha valami értelmes indokot is mondtál volna, de képzeld, a nejlonharisnya női! A férifaknak vannak külön készült harisnyák is, az melegít is, nem úgy mint a nejlon. Jézusom.
6/34 anonim válasza:
Igen igaz,hogy egyenruha de ferfi egyenruha!!! Nezd meg az angoloknal milyen noies a noi egyenruha! Vagy lattam en mar utcan not ingben ff nyakkendovel,annak mi az ertelme?
7/34 anonim válasza:
Ugyanannyi értelme van, mint férfinak női harisnyát hordani.
Ezért van férfi harisnya és női nyakkendő.
8/34 anonim válasza:
Ha van ff harisnya,akkor itt 1 paran miert vannak azon kiakadva,hogy viselik is a fiuk?
9/34 anonim válasza:
mert te kifejezetten nejlonharisnyáról beszéltél, b.szod.
10/34 anonim válasza:
A 9. Tol kerdeznem az utcan latok meg ugynevezett ff pilota napszemuveges csajokat vagy ha ugytetszik hasselhoff david szemuvegben,mert hat ugye az kimondottan ff szemuveg akkor mit keres a csajokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!